kesport.hu

Videó: Nagy rangadó előtt az SC-Hírös Ép

A feljutásról dönthet vasárnap 17.00 órakor az SC Hírös-Ép és a Solt rangadója a Műkertben. A megyei III. osztályú derbin több volt NB I-es játékos is feltűnik majd, nagy várakozás előzi meg az összecsapást mindkét oldalon. A találkozó előtt Kertész Zoltánt, az egyesület elnökét, Kovrig Ákos sportigazgatót, valamint Kurucsai Milán játékos-edzőt kérdeztük.

4 hozzászólás

 1. Karcsibacsi

  2017. május 12. péntek at 08:10

  Tetszik nekem az SC Hirös-Ép “építkezése”, kommunikációja. Úgy látom, versenyhelyzetet teremtenek városon és az mindig jót tesz a fejlődésnek.

 2. Karcsibacsi

  2017. május 12. péntek at 08:11

  (bocsánat, kimaradt egy szó) …városon belül

 3. Lujo

  2017. május 12. péntek at 10:17

  Tetszik nekem, hogy az egyesületnek vannak elképzelései, amit az érdeklődő szurkolókkal, kecskeméti emberekkel meg is osztanak. az elnők, a sportigazgató is elmondja rendszeresen a véleményét, siker fogja koronázni megitélésem szerint a törekvéseiket!!!

 4. KecskemetiZONA

  2017. május 13. szombat at 06:28

  Az SC Hírös-Ép jelentős szerepet tölt be Kecskemét labdarúgásában. Örömre ad okot, hogy elindultak a felnőtt bajnokságban, és a futsalban is otthonosan mozognak. Az egészséges versenyszellem mentheti meg focinkat. Úgy tűnik ezzel nincs gond, az építkezés rendben halad. Az akadémiát is magába foglaló KLC elnöke S.Juhász Attila, az alapítókkal való találkozás alkalmával elhangzott kijelentése is arra utal: az egyesületek között jó a kapcsolat-mondta az elnök úr. Egy friss példa, a Mercedes KLA keresztül az U17 korosztályos EB döntőbe jutott válogatott meghatározó játékosa szintnél tartó, Terbe Botond labdarúgó karrierje is az SC Hírös-Ép csapatától indult. Ezt a vonalat kell erősíteni, és Kecskemét labdarúgása ismét eredményes lesz. Az UFC Kecskemétről sem szabad megfeledkezni.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..