kesport.hu

Scoregoal: Igazságtalan vereség az évzárón

Péntek este a már bajnok RFC Csömör otthonában lépett színpadra a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club, és mintegy 300 ünneplő hazai szurkoló előtt majdnem sikerült meglepni a hazai alakulatot.

Jól kezdődött az első félidő, a vendégek egy nagyon zárt alakzatból próbáltak kontrákra támaszkodva átrohanni a Rubeola védelmén. Tíz percet követően úgy nézett ki, hogy ez a taktika kifizetődő lehet, hiszen Radnóti révén, aki szépen lőtte ki a balalsó sarkot, megszerezte a vendég alakulat a vezetést, (0-1). A hazai gárda ébredezni kezdett és bizony többször Peltzer bravúrja kellett, hogy ne egyenlítsen ki a csömöri csapat. És ahogy lenni szokott, több kimaradt hazai gólhelyzetet követően újra villant Radnóti, aki Kovács József gyönyörű passzából lőtt újra gólt, (0-2). Az első félidőben a pestieknek nem volt ellenszere a nagyszerűen játszó vendégekkel szemben.
A második félidőre egy nagyon harcos Csömör érkezett a pályára. Már az első percben betaláltak, (1-2). Ám ekkor még a kecskemétiek tudtak gyorsan válaszolni, egy megszerzett labdával Dobosi rohant végig a pályán, majd kilőtte a kapu baloldalát, (1-3) Ezt követően több olyan kétes szituáció is borzolta a vendég szurkerek kedélyét, amiből rendre a Scorgoal jött ki rosszul. A Rubeola a 24. percben újra gólt szerzett centerjátékból (2-3), ezzel életben tartva reményeit, ám egy meg nem adott, szabályosnak tűnő vendég gól – Móra fejesét láthatóan a gólvonalon túl fogta meg a hazai portás -, és egy kapu előtti szabadrúgás, ami ugyancsak kétes szabálytalanságból ítéltetett meg, nemcsak meccsben tartotta a hazaiakat, hanem át is vették a vezetést. (4-3). Erre még a nagyot küzdő hírös városi legények Móra találatával tudtak válaszolni (4-4), ám egy újabb csömöri centergól megpecsételte sorsukat (5-4). A mérkőzés utolsó perceiben újabb vitás helyzet alakult ki, most a kispadok környékén. A vendégek edzője, egy megadott hazai szabálytalanságot, ám be nem húzott szabálytalanságot reklamált a játékvezetőknél, amivel meg lett volna a 6 csapatfaultja a Csömörnek. A bírók azonban sárga lappal honorálták a reklamálást, a 3 pont pedig Csömörön maradt.

Cserenkó Szabolcs vezető edző értékelése: „Nehéz most bármit is ezzel a meccsel kapcsolatban mondani… nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, így most sem teszem ezt! A fiaimnak jár a nagy gratuláció, minden külső körülmény ellenére nagyot játszotta. Egyben sajnálom is őket, hiszen többet érdemeltek volna meg ettől a meccstől.”

Rubeola FC Csömör – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club 5-4 (0-2)

Góllövők: Radnóti (2), Dobosi (1), Móra (1)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás