kesport.hu

5. helyen végzett a HÉP-KRC

krc

Véget ért az 5-7. helyekért kiírt helyosztó kör a férfi röplabda NB I-ben. Három torna után a HÉP-Kecskemét végzett az ötödik helyen, a Dunaferrt és a fővárosi MAFC-BME együttesét megelőzve. A záró fordulónak Kecskemét adott otthont, és a házigazda mindkét mérkőzését győzelemmel fejezte be.

HÉP Kecskeméti RC – Dunaferr SE 3:0 (23, 11, 17)
V.: Halász, Ujházi.

Kecskemét: Leiner, Török P., Pesti, Török Sz., Kunert, Horváth K. Csere: Erki (liberó), Szabó M. Vezetőedző: Gyurkó Sándor.

Dunaferr: Guzmics, Móró, Hatvany Zs., Szabó P., Kholmann, Stefanovics. Csere: Hartyányi (liberó), Laczi, Csizmadia, Kiss M.. Vezetőedző: Kelemen István.


HÉP Kecskeméti RC – MAFC-BME 3:0 (16, 14, 20)
Kecskemét. V.: Csizmarik, Suba

Kecskemét: Leiner, Török P., Pesti, Török Sz., Kunert, Horváth K. Csere: Erki (liberó), Szabó M. Vezetőedző: Gyurkó Sándor.

MAFC-BME: Schildkraut, Tamasi Á., Szabó B., Csépke, Sevelle, Tanai. Csere: Tari (liberó), Márkus. Vezetőedző: Novák László.

MÉRLEGEK

Breszkó András, a HÉP-Kecskemét technikai vezetője: Hazai pályán mindkét mérkőzésen a győzelem volt a célunk, örülök, hogy kettős sikerrel fejeztük be a hosszúra nyúlt évadot.

Szabó Péter, a Dunaferr játékosa: Sajnos, ez a torna nem sikerült olyan jól, mint az előző, de örülünk a hatodik helynek.

Csépke Gábor, a MAFC-BME játékosa: Az Újvaros ellen nagyon jók voltunk, a Kecskemét ellen már nem ment ennyire jól. Örömteli, hogy két újonc juniorunk végigjátszotta mindkét meccset. Nagyon hosszú volt ez a több mint 40 napos kihagyás a második és a harmadik torna előtt, személy szerint örülök, hogy vége a szezonnak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás