kesport.hu

Forray bízik benne, hogy lesz 4. meccs

Forray Gábor szeretné, hogy a kecskeméti közönség még egyszer láthassa ezt a kiváló Albát.

Szerdán este lezárhatja a párharcot az Alba Fehérvár-Puebla Plus, amennyiben hazai pályán ismét legyőzi a KTE-Duna Aszfalt csapatát. Az eddigi két mérkőzés a papírforma alapján alakult az eredményeket tekintve, bár nem sok hiányzott ahhoz, hogy fordítva süljön el a két találkozó.

Alba Fehérvár-Puebla Plus – KTE-Duna Aszfalt
Rájátszás, 3. mérkőzés
Alba Regia Sportcsarnok, kedd, 18:30
V.: Benczur T., Söjtöry T., Gorka Sz. (Valovics I.)

Branislav Dzunic, az Alba Fehérvár-Puebla Plus vezetőedzője: Szeretnénk lezárni a párharcot holnap, de ehhez még az eddigieknél is jobb játékra lesz szükség. A Kecskemét erős csapat, képes egyik meccsről a másikra javulni. A kulcs továbbra is az lesz, hogy a saját játékunk mennyire lesz rendben. Védekezésben elég sok hibát vétettünk legutóbb is, ebben mindenképpen javulnunk kell, a támadóoldalon pedig csapatjátékra lesz szükség. Ha ezekben sikerül előrelépnünk, akkor megnyerhetjük a találkozót. Luka Markovic elkezdett edzeni, jobban van, de holnap fogjuk meglátni, hogy bevethetem-e.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Eddig a csapatom várakozáson felül teljesít, hiszen mindkét mérkőzésen valós győzelmi esélyt szalasztottunk el. Ugyanazt a kemény, harcos játékot várom a csapatomtól, mint amit az eddigiek során nyújtottunk, és most már végképp mindenféle nyomás nélkül játszhatunk. Nem foglalkozunk azzal, hogy vége is lehet a párharcnak. Szerintem lehet esélyünk nyerni, megpróbálunk élni ezzel a lehetőséggel. Szeretnénk, ha ezt a kiváló fehérvári csapatot még láthatná egyszer a kecskeméti közönség. Kisebb-apróbb sérültjeink vannak, de mindenki pályára léphet holnap.

(bb1.hu)

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2017. május 15. hétfő at 21:16

    Érdekes lenne a kecskeméti vereség okait kielemezni, szerintem kedvező pozícióból nem lett volna kikapni. Azt a csatát mi vesztettük el. Jogos a bizakodás.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.