kesport.hu

Győzelemre hajt utolsó bajnokiján a KTE-Kisokos

Utolsó hazai bajnoki mérkőzésére készül a KTE-Kisokos férfi kézilabdacsapata. Ezúttal a Nyírbátor gárdája érkezik a Messzi István Sportcsarnokba.

Az utolsó bajnoki forduló számos meglepetést és izgalmat tartogat, hiszen korántsem dőlt el a bajnokság végkimenetele, sőt, alaposan átrajzolódhat a tabella az eredmények függvényében. A KTE-Kisokos 6. helynél rosszabb pozícióban semmiképp nem zárja a szezont, de még akár a 4. helyre is odaérhet. A találkozó pénteken 19.00 órakor veszi kezdetét.

Ocsovai Zsolt vezetőedző: – Az már néhány fordulóval ezelőtt eldőlt, hogy a Nyírbátor búcsúzik az NB 1/B-től és jövőre alacsonyabb osztályban folytatja a küzdelmeket. Éppen ezért felszabadultan, teher nélkül játszhatnak, számunkra viszont soha nem volt fontosabb a két pont begyűjtése. Szeretnénk szépen búcsúzni közönségünktől és a 2016/17-es bajnoki évtől, így nagyszerű összecsapásra számítok!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..