kesport.hu

Gyurkó Sándor telefonja még nem csörgött – videó

A HÉP-KRC férfi röplabdázói az 5. helyen fejezték be a bajnokságot, valamint bronzérmet szereztek a Magyar Kupában 2017-ben. Nem a legjobb hangulatban búcsúzott azonban a csapat, ugyanis Gyurkó Sándor szerint a bajnokság végére magára lett hagyva a csapat.

Az értékelés mellett annak is utána jártunk, mire gondolt ezzel a KRC vezetőedzője, aki konkrétumot nem tud jövőjéről, ám tudomása szerint nem vele képzelik el a jövőt. Szerződése – több játékossal egyetemben – lejárt, ám telefonja még nem csörgött. A KRC jövőjével kapcsolatosan természetesen a klubvezetést is szerettük volna megszólítani, erre két 2-3 hét türelmet kértek tőlünk.

2 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2017. május 19. péntek at 19:58

  Sanyi bácsi, amennyiben a telefonszámodhoz hozzájutok én szívesen megcsörgetem.

  Részemről mindig külön tisztelet övezte azokat a sportembereket, akik amikor baj volt a talonból mindig elő lehetett húzni, akik klubszeretetét ki lehetett használni. A nagy dohányt soha nem ők tették zsebre, hanem a jól menedzselt vándormadarak. Ezeknek az “őrülteknek” általában az a sorsuk, hogy a munkát meg sem köszönik nekik.

  Gyurkó Sándor előtt is titkolóznak, nyilván, ha nem jön be az elképzelt projekt, jó lesz ő is. Ennél többet érdemelne, mondjuk legalább az említett sámlis beszédet. Akkor sem játszotta a sértődöttet, járt meccsekre, szurkolt a csapatnak, amikor az előző tulaj mellőzte. Az új vezetés szavára is azonnal ugrott, és végig csinálta a nehéz időszakot.

  A mór megtette kötelességét, a mór mehet?

 2. Pingback: HÉP-KRC: Keresik az új edzőt, a szakmai igazgató már megvan – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás