kesport.hu

Fölényes sikerrel zárta a szezont a KTE-Kisokos

A sereghajtó Nyírbártort 39-23-ra múlta felül a KTE-Kisokos, így megmaradt az esély a 4. pozíció megszerzésére. A találkozón a friss bajnok KNKSE csapata is a lelátón szurkolt a hazai sikernek.

Az NB I/B keleti-csoportjának zárófordulójában a KTE-Kisokos a már jövőre NB II-ben induló Nyírbátort fogadta hazai környezetben. A vendégek egyetlen cserével érkeztek a találkozóra, így sejteni lehetett, hogy a papírformát hozni fogják a hírös városiak. A találkozó nehezen indult be, mindkét együttes sok hibával játszott, így a 8. percben még csak 3-1 állt az eredményjelzőn. A kecskemétiek irányították a találkozót, mégsem sikerült meglépniük jobban, sőt 9-9-nél akár fordíthatott is volna a Nyírbátor, ám Zaklajda bravúrja kisegítette a gyengén muzsikáló védelmet. Ocsovai mester aztán időkérésre szánta el magát, aminek meg is lett a látszata, hiszen három perc alatt sikerült 5 gólt is termelni, így magabiztos, 16-11-es állással mehettek a szünetre a hazaiak.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A folytatásban is jól folytatta a Kecskemét, sőt az eddig kevesebb szerepet kapó fiatalok is szerephez jutottak. Bujdosó gólja után Berkes harcolt ki hétméterest, amit aztán Csuzi Milán vágott be, 18-11-re módosítva az állást. A 41. percre már tízgólosra hízott a hazai vezetés (23-13), és a kétperces kiállítások sem hátráltatták a KTE-t, hogy tovább növeljék előnyüket. Szrnka és Bencsik is gólokkal hálálták meg a bizalmat a végjátékban, és a vége 16 gólos kecskeméti siker lett.

Ocsovai Zsolt értékelése: – Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, mindenki komolyan vette az utolsó bajnokit is, amit külön köszönök. Köszönettel tartozunk a Nyírbátornak is, akik számára ez a péntek esti időpont talán nem volt a legideálisabb, főleg hogy már tudni lehetett fordulókkal ezelőtt, hogy az NB II-ben folytatják jövőre. Szeretném megköszönni a támogatóinknak, szurkolóinknak az egész éves kitartást, nélkülük nem tudtunk volna idáig elérni!

KTE-Kisokos – Nyírbátor 39-23 (16-11)

Kecskemét: Horváth A. 4., Petrik Varga 5, Miss 4, Bujdosó 4, Csuzi 5, Éliás 2, Árokszállási 3, Bencsik 1, Kátai 2, Milovits 2, Berkes 2, Szrnka 3, Horváth V. 2.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás