kesport.hu

Mercedes-KLA: Tovább harcol a bajnoki címért az U16

A Mercedes-KLA együttesek közül ezúttal csak az U16 tudott nyerni, az U19 és az U17 döntetlent játszott, míg az U15 és az U14 az MTK vendégeként kapott ki.

Az U16 még harcban van a bajnoki címért, a következő körben éppen a listavezető Újpest vendégei lesznek. Mivel 4 pont a különbség a két csapat közt, csak győzelemmel érthetik el, hogy az utolsó körben dőljön el az arany sorsa. Az U17-es csapat a Szolnok elleni döntetlennel visszacsúszott az 5. helyre, jó hír legalább, hogy Terbe Botond ismét pályára léphetett. Az U19 ismét pontnak örülhetett, az U15 és az U14 nem bírt az MTK-val.

U19: Szolnok – Mercedes-KLA 1-1 (0-1)

U19 II. osztály, 28. forduló

KLA: Vimpek – Balázs, Kemenczés (Borsos 60.), Módra, Mokrickij – Németh, Szabó D., Sallai (Kőrös 31.) – Szűcs, Pusztai, Hulicsár.

Márton Pál: Jelen helyzetünkben a döntetlennel is elégedett voltam. Az első félidőben jól játszottunk, de a másodikban visszaestünk, nem tudtuk tartani a szintet, ezért is lett döntetlen a végeredmény.

U17: Mercedes-KLA – Szolnok 0-0 (0-0)

U17 II. osztály, 28. forduló

KLA: Széll – Rideg (Terbe 85.), Farkas, Pataki, Szalai – Supka (Prikidánovics 75.), Antal, Papp – Németh G., Balla (Kabai 62.), Szekeres.

Szabó Tibor: Mezőnyfölényünket nem tudtuk gólra váltani, így nem nyerhettünk.

U16: Mercedes-KLA – Szolnok 5-1 (1-1)

U16 II. osztály, 28. forduló

KLA: Kovács D. – Hirman, Vágó, Drabik, Szász – Szabó G. (Roza 75.), Török, Schildkraut (Orlov 67.) – Bashiri-Shahroodi (Lukács 55.), Gyürki (Szarvas 75.), Kovács P.

Gól: Vágó (6.), Kovács P. (71., 82.), Hirman (80.), Drabik (81.) ill. Iván (30.)

Csima Gyula: Az első félidőben még kicsit döcögött a játékunk, de a másodikban már magunkra találtunk, szépen futballoztunk.

U15: MTK – Mercedes-KLA 2-0 (0-0)

U15 I. osztály, 28. forduló

KLA: Opauszki – Sörös, Barkóczi, Treiber, Száhl – Ugrai, Pécsi (Bakos 55.), Szebellédi – Szalai (Áman 69.), Perlaki, Bessenyei.

Gól: Holló (46.), Szalka (73.)

Lóczi Péter: Két ellentétes félidőt produkáltunk. Az elsőben kapufát lőttünk, ziccereket alakítottunk, ki, szereztünk egy gólt, amit nem adtak meg, szinte végig uraltuk a meccset. A második félidőre átvette az MTK az irányítást, és végül megérdemelten szerezték meg a 3 pontot. Közel voltunk a bravúrhoz, de megint nem sikerült. Hetek óta képtelenek vagyunk betalálni, számtalan átlövésünk, beadásunk, helyzeteink vannak, de egyszerűen semmi nem jön össze, semmi nem pattan befelé. Próbálom levenni a kapu előtti görcsösséget a gyerekekről, bízom benne, hogy sikerülni fog minél hamarabb!

U14: MTK – Mercedes-KLA 4-0 (2-0)

U14 I. osztály, 28. forduló

KLA: Bodor B. – Hatvani, Bodor Z., Dénes, Szamosi – Győrfi (Rózsa 66.), Bellák (Nagy L. 59.), Csúri – Kovács (Jánosi 66.), Gulyás (Gyarmati 59.), Györgye.

Gól: Kopunovic (14., 25.), Farkas (78.), Bene (80.)

Kemenes György: A bajnoki címért harcoló MTK-val játszottunk jó meccset. Bátran felvállaltuk a játékot, akartunk focizni, nem álltunk vissza a saját kapunk elé bunkerbe. Ellenfelünk könyörtelenül kihasználta hibáinkat, az utolsó perceket azonban sajnálom, mert sokat tettünk azért, hogy ez egy szoros meccs legyen.

Tabellák az adatbank.mlsz.hu oldalon! 

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2017. május 22. hétfő at 17:25

    Kecskemét minőségi labdarúgása megérdemelne legalább egy másodosztályú bajnokcsapatot, mert a helyi fociban elég gázos a helyzet. A Csima legénységnek úgy van némi esélye, ha a hátralévő meccseit megnyeri, legyőzi a listavezető UTE és Pécs csapatát, az Újpest kikap a tizedik Diósgyőrtől.

    A bajnokságokat követően lesz dolga a kecskeméti focit hírössé tenni akaró személyeknek.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..