kesport.hu

Sikeres volt a II. Bács-Kiskun megyei Reménységek Tornája

Mindkét korosztályban a Bács megyei korosztályos csapatok sikereivel zárult a szombaton Kiskunfélegyházán rendezett II. Bács-Kiskun megyei Reménységek Tornája.

Az elődöntők során mindkét korcsoportban nagy különbségű eredmények születtek, de a helyezésekért folyó küzdelemben már csak pár pont döntött. A vendéglátó Kiskunfélegyháza U12-es csapata is nagyon jó eredményt ért el. Bejutva a döntőbe, kiélezett harcot vívtak a záró negyedig, de elfáradtak, és végül a bajaiak diadalmaskodtak.

– Kijelenthető, hogy nagyon színvonalas nemzetközi torna keretében bontogathatták szárnyaikat a megyei csapatok fiatal fiú tehetségei, megismerve egy másik ország kosárlabda kultúráját és mentalitását. Mind a nyolc csapat játékosai és edzői éremdíjazásban részesültek – mondta el Bogárdi János, a Bács-Kiskun megyei Kosárlabda Szövetség képviseletében.

A helyszínen lévő szakmai zsűri megválasztotta mindkét korosztály legtehetségesebb játékosát is. Az U11-esek közül Kertli Ádám, a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia játékosa, az U12-eseknél pedig Bor Gábor, a Bajai Bácska FKE fiatalja érdemelte ki a különdíjat.

Eredmények:
„A” pálya – U12 (2005-ös)

Kecskeméti KA válogatott – Félegyházi Térségi Sportiskola 53 – 91
KK Kikinda (Szerbia) – Bajai Bácska FKE 29 – 79
KK Kikinda (Szerbia) – Kecskeméti KA válogatott 51 – 49 (3.helyért)
Félegyházi TSI – Bajai Bácska FKE 57 – 64 (döntő)

„B” pálya – U11 (2006-os)

Kecskeméti KA válogatott – Félegyházi Térségi Sportiskola 94 – 20
KK Vrbas (Szerbia) – Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatott 55 – 33
Félegyházi TSI lány – Kecskeméti KA Amazonok 37 – 85 (barátságos mérkőzés)
Félegyházi TSI – Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatott 47 – 57 (3.helyért)
Kecskeméti KA válogatott – Vrbas (Szerbia) 63 – 47 (döntő)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..