kesport.hu

Nemzetközi tornán járt a Mercedes-KLA U12

Hétvégén két tornán is szerepelt az U12-es korosztály, a már szokásosnak mondható Kölyökliga mellett a Danone Kupára is utaztak a gyerekek. A szegedi nemzetközi tornán csupán egy gólt kaptak a fiatalok, a bronzéremről pedig csak büntetőkkel maradtak le, a Kölyökligában nem találtak legyőzőre.

A Kölyökligát így értékelte Kovács Tamás edző:

„A szekszárdi Kölyökliga fordulóra Pap Szabolcs utazott el a grassroots keretből kiegészülő csapattal. A Szekszárdi UFC és a Kaposvölgye LUE ellen is magabiztosan játszottak a gyerekek, ellenfeleink nem tudtak helyzetbe kerülni, mi viszont mindkét találkozón két gólt lőttünk, így 6 pontot szereztünk az utolsó fordulóban.”

A Danone Kupa 4. helyével is elégedett összességében:

„Szegeden az MLSZ és a Danone szervezésében került sor egy nemzetközi torna regionális elődöntőjére, melyen 8 csapat vett részt velünk együtt. Három szegedi csapat mellett a Szolnok, a LUA Baja, a Szilády FC, Ceglédi VSE volt a riválisunk. Két négyes csoportban, körmérkőzéssel dőlt el a sorrend, ahol két gólnélküli döntetlen és egy győzelem után sikerült elsőként végeznünk. A keresztjátékban a LUA Baja ellen nem sikerült folytatni a jó sorozatot, 1-0-os vereséget szenvedtünk, ezt az egy gólt kaptuk az egész tornán. A harmadik helyért játszott helyosztón a Szeged 2011 ellen ismét 0-0 lett az eredmény, a büntetőknél viszont nem volt szerencsénk. A kapott gólok tekintetében elégedett vagyok, viszont a helyzetek értékesítésében van hova fejlődni, sok ziccert puskáztunk el. Sajnos több sérülés is volt, ezért nem tudtunk folyamatosan megfelelő ritmusban játszani. A tornát a SZEOL SC gárdája nyerte, a legsportszerűbb játékos különdíját pedig Gondi Károly kapta.”

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..