kesport.hu

A nógrádi bajnokkal csap össze a Tiszakécske

Kedden délelőtt megtatották az NB III-as osztályozó sorsolását az MLSZ székházában. A Bács megyei bajnok Tiszakécske a Balassagyarmattal került össze, az első meccsett a Tisza-parton rendezik szombaton.

A két felvonásos párbaj tétje az NB III-as szereplés kivívása. Az első találkozót június 10-én, Tiszakécskén rendezik. A kezdési időpont az MLSZ adatbankja szerint 17.00 óra. A visszavágóra egy héttel később kerül sor Balassagyarmaton.

A Nógrád megyei aranyérmes nagy magabiztossággal, veretlenül húzta be az ottani megye I-es bajnokságot, 10 ponttal voltak jobbak a második Cerednél.

OSZTÁLYOZÓ NÉLKÜL AZ NB III-BA JUTOTTAK:
THSE-Szabadkikötő (Budapest)
Füzesgyarmat (Békés)
Gyöngyös (Heves)
Tiszafüred (Jász-Nagykun-Szolnok)
Vecsési FC (Pest)
Pápai Perutz FC (Veszprém)

OSZTÁLYOZÓ AZ NB III-ÉRT:
Balatonlelle (Somogy)–Iváncsa (Fejér)
Körmend (Vas)–Debreceni EAC (Hajdú-Bihar)
Makó (Csongrád)–Nagykanizsa (Zala)
Tiszakécske (Bács-Kiskun)–Balassagyarmat (Nógrád)

4 hozzászólás

 1. Lujo

  2017. június 6. kedd at 13:48

  Most már nincs megállás, Tiszakécskének meg kell nyerni az osztályozót és feljutni. Már nem jöhetnek vissza a megyébe!!!

 2. Lujo

  2017. június 6. kedd at 13:59

  Teljesen igazságtalan a sorsolás, hiszen a Tiszakécske 92,8 %-os teljesitménnyel lett bajnok, mig pl. a Vecsés 77.7%-ossal. Nos , mi történt a Vecsés osztályozó nélkül már NBIII-as, mig a KÉcske előtt még 2 nagyon nehéz osztályozó mérkőzés áll a Balasagyarmattal és akár alul is maradhat és visszajön ebbe az amugyis NB-s csapatmentes elátkozott megyébe. Komolytalan ez az egész MLSZ!!!

  • Karcsibacsi

   2017. június 6. kedd at 14:39

   A sorsolás szerencse dolga. A Kécske kifoghatta volna éppen a Vecsést is, nem lett volna az olyan egyszerű.
   A megyei bajnokságok különböző erősségűek, nem jelent semmit, hogy hány százalékos a bajnok teljesítménye. Lehet, hogy a Vecsés erősebb a Kécskénél…

   Továbbgondolva, az MLSZ megtehetné azt, amit a megyében a szövetség, hogy ha a bajnok nem nevez, felkéri a másodikat,… akinek van licence.

 3. Lujo

  2017. június 6. kedd at 16:07

  Vajon, akkor az MLSZ miért kérte a megyei I.osztályu csapatok licenzkérelmét az NBIII-ra és dta meg 35 csapatnak, igy nekünk is. Csupán “parasztvakitás” vagy szórakozásból? Szemét banda!! Semmi rugalmasság nincs bennük. Mivel 4 éve a megyéből nem került fel csapat az NBIII_ba, sőt egyetlen NB_s csapata sincs az ország legnagyobb megyéjének, lehet, hogy BP. kivételével itt fociznak versenyszerüen legtöbbben a megyék közül. A Losonczy Lacikának már régen kellett volna kezdeményezni az idevonatkozó versenyszabály módositását, sőt ahogy a Karcsi bácsi irja adott esetben a másodikak is előre léphetnének.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.