kesport.hu

Wittmann újra a KTE-Duna Aszfaltban

A 2017-18-as bajnoki szezon első kecskeméti igazolása Wittmann Krisztián. A válogatott irányító korábban öt évig játszott a városban.

A szakmai stáb a mezőnyposztra olyan rutinos játékost keresett, aki fontos szereplője lehet a következő idény csapatának. Ráadásul a keret fiatal játékosai számára egyfajta példakép, akitől lehet tanulni, akitől érdemes ellesni szakmai fogásokat – írja a ktekosar.com.

Wittmann Krisztián 2009 és 2014 között mindezt bizonyította Kecskeméten – még akkor sem fordított hátat a klubnak, amikor a csapat a másodosztályban szerepelt. 2014-ben aztán Szolnokra szerződött, az azóta eltelt időszakban magyar bajnok és kupagyőztes lett, igen sok mérkőzést játszott a nemzetközi kupákban olykor sztárcsapatok, sztárjátékosok ellen, a válogatott tagjaként pedig kiharcolta az Eb-részvételt.

Wittmann Krisztián, a 184 cm magas, 83 kg-os irányító, az elmúlt időszak egyik nagy kecskeméti kedvence tehát visszatér, a következő egy évben újra a KTE-Duna Aszfalt játékosa lesz.

2 hozzászólás

 1. dorba

  2017. június 8. csütörtök at 06:33

  Összességében nem lehetett boldog a szolnoki évekkel. Több eredménytelen szereplés (különösen az utolsó) után hiába a nagy költségvetésű magyar szinten sztárokat igazoló csapat nem az elvárt eredményt hozta.
  Akár mennyire tagadjuk részese volt Krisztián is, bár az utóbbi időben nem az első számú irányító volt.
  A kecskeméti közönség szereti és bízik a sikeres visszatérésben.
  Isten hozott Krisztián!

 2. KecskemetiZONA

  2017. június 8. csütörtök at 08:31

  Ivkoviccsal nemcsak Krisztián, hanem a remény is visszatér. Fílingje biztosan lesz a meccseknek. Talán a nézőtér is megtelik.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás