kesport.hu

Nyilas szerint az alázatos játék lehet a siker kulcsa – videó

Szombaton hazai pályán kezdte meg az NBIII-ért vívandó osztályozó párharcot a Duna Aszfalt Tiszakécske, mely a Balassagyarmattal került szembe. A két veretlen megyei bajnok csatájából Nyilas Elek együttese került ki győztesen, mely Juhász László első félidőben esett találatával került előnybe. A látottak alapján akár magabiztosabb előnnyel is utazhatott volna a TVSE, emiatt maradt is hiány Nyilas Elekben, míg a gólszerző szerényen nyilatkozott újabb nagyon fontos gólja után.

13 hozzászólás

 1. microlas

  2017. június 13. kedd at 09:10

  kit érdekel ez a köcsög fideszes kirakatcsapat?

  • lions

   2017. június 13. kedd at 21:08

   Az utóbbi időben elég sok embert!

  • Karcsibacsi

   2017. június 14. szerda at 10:10

   Kecskeméti szurkolóként nem érdekel, hogy honnan van pénzük. A mi érdekünk az, hogy feljussanak…

   • KecskemetiZONA

    2017. június 14. szerda at 22:18

    A mi érdekünk az lenne, hogy a tenni tudó szakemberek, játékosok Kecskeméten, ne Tiszakécskén tevékenykedjenek. Hallom, a felső fokú végzettséggel, nyelvismerettel rendelkező volt KTE technikai vezető, és a sokak által hiányolt edző is odatart. A koncepció lassan összeáll, Kécske összeszedi a hírös városi egyéniségeket és a kecskeméti labdarúgásban átveszi a vezető szerepet.

    • Karcsibacsi

     2017. június 15. csütörtök at 09:02

     Ez már következmény…
     Miután a bajnokságot ők nyerték, ők vívhatják ki a felsőbb osztályba lépést. Evidens, hogy erősíteni akarnak. Pénzük van hozzá…
     Elárulom, az utánpótlás egy részére is szemet vetettek…

     • KecskemetiZONA

      2017. június 15. csütörtök at 12:13

      Karcsibacsi, mondjuk legnagyobb kincsünkre a Mercedes KLA-ra gondolsz? Ha szemet vetettek el is viszik, megérdemeljük. A többit elhappolja az új helyi bajnokcsapat, egyetlen visszatartó erő a KLC-KTE SI megye egyben való szereplés lehetősége lehet, meg vannak olyan játékosok, akik hűségesek a KLC-hez. Így nem frankó, a vezetőknek asztalhoz kellene ülni, és egy koncepciót kidolgozni. Így, hogy az erősebb mindent visz, és nemcsak a felnőtt korosztályban, Kecskemét labdarúgásában elég fura helyzet állhat elő. Bár KTE Duna Aszfalt egyesület működik már a városban, nem sok helyi játékossal…hol sikeresen, hol sikertelenül. A “hírös város” imidzsébe beleillik.

     • Karcsibacsi

      2017. június 15. csütörtök at 12:52

      Nem, nem az egész KLA-ra gondoltam. “Csak” játékosokra innen-onnan, mivel Kécskén (ha NBIII-as lesz az 1. csapatuk) fel kell turbózniuk az utánpótlást. Országos bajnokságban kell indítaniuk U-19, U-17, U-15, U-14 csapatokat. (Meg a Bozsikban U6-U13 korosztályokban.)
      Aztán, hogy ezek után pl. a KLC milyen gyerekanyaggal indít két U-19-et a megyében, az más kérdés. (De az utánpótlás csapatonkénti kétmilliós szövetségi támogatásért ezt is be lehet/kell vállalni…)
      Ami sztem logikus fejlődési lehetőség lenne, egy új megye III-as csapat, az nem hozná, hanem vinné a pénzt. Majd a srácok kirajzanak (újra, mint korábban is) a környező csapatokhoz.

 2. KecskemetiZONA

  2017. június 13. kedd at 09:16

  Egyáltalán nem csodálkozom, hogy hiányérzete volt Nyilas Eleknek, mert Tiszakécskét sem kerüli el a magyarok rákfenéje, az igazi “csibész” tehetségek idő előtt kikopnak. A nevelők semmilyen szinten nem bírnak az egyéniségekkel, sokat munkával jár felnevelésük, akárki szavára nem ugranak, a tanárok jobban kedvelik az eminenseket, de ők nem találnak kaput. Ezért is süllyedt Andorra szintje alá labdarúgásunk. A “kiscucu” képességűek menedzselését kell megoldani, és gond egy szál se, a Mercedes KLA jelszava érvényesül. Tiszakécskének is jól jövedelmezne.

 3. KecskemetiZONA

  2017. június 15. csütörtök at 13:00

  Karcsibacsi, és akkor még ott van az SC Hírös-Ép, nekik is kell U19 korosztályban szerepelni, amit saját utánpótlásukból nem tudnak biztosítani. Kapósak lesznek az utánpótlás játékosok, remélem tartják mindkét markukat?

  • Karcsibacsi

   2017. június 15. csütörtök at 13:04

   A Hirös-Ép az UFC-vel kötött egyezséget az U-19-ről. Az UFC-nek tavaly és idén is volt csapata a megyei U-16-ban. Sztem nem okoz gondot nekik kiállni egy U-19-es csapattal, ahhoz nem kell a KLC…

 4. KecskemetiZONA

  2017. június 15. csütörtök at 17:35

  Tudod Karcsibacsi az itt a legnagyobb probléma, csapatok úgy mennek fel magasabb osztályba, hogy a követelményrendszert nem tudják kielégíteni. Annak idején a KTE sem volt kész az NBI-re, de a KLC kisegítette. Most a Tiszakécske van hasonló helyzetben, pedig még csak az NBIII-at ostromolja. Ezért is írtam, ebben a bajnokságban a KLC Kft-nek kellene feljebb lépni, mert egyedül ők tudják a feltételek saját erőre támaszkodva biztosítani. A kluboknak előbb az alapot kellene megépíteni. A magyar labdarúgás is jól járna. Egyetlen kérdés a végére, a licencek kiadásánál ezt miért nem veszik figyelembe?

  • lions

   2017. június 15. csütörtök at 20:16

   Sajnálom Zona, de a Kécske önerőből megoldja ezt a “problémát” is. Leírtam múltkor is, hogy lila pólós gyerekek edzenek a pályákon. Még tartott a bajnokságuk kecskeméti színekben, de már Kécskén edzettek. Elég sok az érdeklődő. Lakitelek, Nyárlőrinc, Abony, Kecskemét. Sorba jönnek a fiatalok. Nem kell minket leírni. Egyedül a Kécske felel meg a feltételeknek, szemben a KLC-vel. Ugyanis sokba van az NB3. Nézz jobban utána a dolgoknak mielőtt leírod. Vagy kérdezz! Mi alapot is építünk, ezért jobb, ha idén jutunk fel, és nem tavaly. Egy év alatt nagyon sok minden történt. Százszor leírtam, hogy itt van koncepció, még ha nincs is mindenki orrára kötve. Szemben a KLC ad hoc döntéseivel.
   Elmondom Neked, hogy a sorsoláson az egyenesen feljutó 6 csapatból egynek alkalmas a pályája NB3-ra. A maradék nyolcból kettőnek. Közte a Kécskének. Az volt az ukász, hogy a bajnokság kezdetére mindenki szerezzen pályát. Szép. Sok minden kell az NB3-hoz az utánpótláson kívül. Megfelelő körülmények, pénz, hozzáértő szakemberek, jó játékosok. Ha valamelyik hiányzik kár nekivágni. Lesznek még meglepetések. Arra érdemes klubok maradnak le a magasabb osztályról, és bejutottak olyanok, akiknél valami hiányozni fog, vagy már most hiányzik.

 5. KecskemetiZONA

  2017. június 15. csütörtök at 21:25

  Kedves lions, nem kell sajnálkoznod, az már a végső stádium, ott még nem tartunk. A Kécske nálam nincs leírva, csak ecsetelem a helyzetet, örülök a mozgósító erőnek, ez már csak úgy megy az emberek a magasabb osztályban játszókhoz vonzódnak. De mi lesz az említett települések focijával, utánpótlás hiányában lesüllyednek? Nekem furcsa a fordított koncepció, az nem különben, hogy lassan játékosok szurkolók már nem is kellenek, a stadionok minősége alapján hirdetnek végeredményt. Ezt a koncepciót még szoknom kell. Ezek szerint Andorrán a műfű győzedelmeskedett. Értem már, a stadionrekonstrukció helyett miért vásároltunk műfüves pálya karbantartására alkalmas csodagépet, hátha így sikerül felzárkózni.

  Annak tudatában ahogy elbántak a kecskeméti focival, nem esik túl jól amit fejtegetsz, veletek is történt már hasonló, épülő stadionotokkal totálisan becsődöltetek, én ilyenekkel nem hivalkodnék, ennek ellenére koncepció Kecskeméten is létezik, az alapokat építjük, a tömegeket mozgatjuk. Tehetünk mást. Elég szomorú, hogy egy ekkora városban NBIII-hoz szükséges pénzösszeget nem sikerül összekalapozni. Sajnos profi szinten nem rúgunk labdába. Nem lehet, hogy a Kécske javára mesterségesen lett így alakítva?

  Számomra a jó hír a végére maradt, amennyiben az általad leírt követelményrendszert, kiegészítve kellő mentalitással a döntéshozók végig viszik, hurrát kiálltok. Márpedig Storck maradásával remény van rá. Többször leírtam, vállalva a következményeket az úton végig kell menni. Az MLSZ vezetése ezt végre most megteszi.

  Az MLSZ elnökség mai döntésével nem egyszerű helyzet állt elő, melyben ti is érintettek vagytok, ebben a szituációban kell helytállnotok. Rám számíthattok, az eseményeket a helyszínen követem.

  Hát majd meglátjuk.

  Köszi az információkat.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..