kesport.hu

Pannon Liga négyes döntőn szerepelt a Mercedes-KA

Az U16-os Pannon Liga Final Four tornán vett részt a kecskeméti fiú kosárlabdacsapat, és a 4. helyen végeztek.

Az egész éves nemzetközi megmérettetés nagyon hasznosnak bizonyult a fiatalok tapasztalatszerzése és fejlődése érdekében és a torna méltó lezárása volt a szezonnak.

Bindics Gábor és Dusan Markovic edzők beszámolója:

A horvátországi Eszéken került megrendezésre az U16-os korosztály Panon Liga Final Four tornája. Lakosa Zsolt keze alól érkező 2003-as születésű fiúkkal kiegészített következő évi U16-os csapatunkkal utaztunk ki, így egy, illetve két évvel is fiatalabbak voltunk az ellenfeleinknél. Első meccsünk a későbbi tornagyőztes horvát csapat ellen volt. Az első félidőben mind a 15 játékosunk pályára lépett, hogy lássuk ki, és hogyan illeszkedik a csapatba, ebből adódóan sok pontot is kaptunk, különösen a második negyedben. A második félidőben erősebb sorral játszottunk, és csak 6 ponttal kaptunk ki a jó védekezésünknek köszönhetően. A második meccsünk végig szoros volt, de végül 7 ponttal elvesztettük. Sok jó pillanatunk volt, de kísérletezni kellett a védekezésünkkel, és a második félidőre elfáradtunk. Ebben igaz az is közrejátszott, hogy nem volt szünet a két meccs között. Összességében nagyot küzdött a csapat, és ha azt nézzük, hogy sok fiatalabb játékosunk helytállt nem is akárhogyan, ez nagyon biztató a jövőre nézve!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..