kesport.hu

Merész célokat tűzött ki a KRC – videó

Szerdán sajtótájékoztatót tartott a Kecskeméti Röplabda Club, melyen aláírta szerződését a csapat régi-új vezetőedzője, Szasa Nedeljkovics. Az ünnepélyes esemény mellett további jó hírekről is beszámolt Hoffer Zoltán ügyvezető, ugyanis folyamatos tárgyalások zajlanak a keret megerősítése kapcsán.

 

Jelenleg 9 játékos alkotja a KRC keretét, új igazolásként Török Rolandot be is mutatták a sajtótájékoztatón. Szintén egy visszatérő játékosról van szó, aki tagja volt a legutóbbi sikercsapatnak, idén Szolnokon nyert Magyar Kupát, egyben a döntő MVP-je is lett. Vele egyelőre szóban állapodtak meg, de hamarosan a szerződést is aláírhatják, ez pusztán technikai okokból történik meg később.

Az utánpótlás válogatott játékosok közül aláírt szerződéssel rendelkezik Leiner Péter, Török Szabolcs és Szabó Márton, míg Horváth Kristóf hétfőn szignózza a papírokat. Szóban a KRC mellett kötelezte el magát a télen Budapestről érkező hármas, Jánossy Bálint, Vocskó Máté és Kunert Mátyás is.

Egy játékost egyelőre nem szeretett volna megnevezni a klubvezetés, de annyit elárultak, hogy egy magyar válogatott röplabdázóról van szó, akivel szóban szintén megegyeztek, rövid időn belül reményeik szerint erről is beszámolhatnak. Emellett folynak az egyeztetések Pesti Marcellel is, egyelőre azonban az ő sorsa kérdéses.

A célok kapcsán Szasa Nedeljkovics vezetőedző, illetve Kádár László klubelnök nyilatkozott a Kesport TV-nek:

Hozzászólások

  1. Pingback: Furcsa indok miatt váltott a KRC fiatalja – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás