kesport.hu

Újra van NB3-as csapata Bács megyének 

Balassagyarmaton is 1-0-ra tudott nyerni a Duna Aszfalt TVSE.

Élesen kezdte az NB III-ért folyó osztályozó visszavágóját a tiszakécskei alakulat, és a 14. percben Székely Dávid révén magukhoz is ragadták a vezetést, ami egyben azt is jelentette, hogy a hazaiaknak három gólt kellett volna szerezniük, hogy kiharcolják a magasabb osztályt. A Balassagyarmat eztán mindent egy lapra feltéve ment előre, ám Belecan eszén nem tudtak túljárni, a Tisza-partiak portása rendre hárította a lövéseket. Az első félidő 0-1-el ért véget.

A fordulás után főleg mezőnyben mert a birkózás, majd egy TVSE-helyzetet kellett Földinek nagy bravúrral kiszednie. Kis Károly cserékkel próbálta frissíteni csapatát, ám ez sem segített a rendkívül fegyelmezetten védekező Tiszakécske ellen, így idegenben is 1-0-ra tudtak nyerni Nyilas Elek tanítványai, ezzel 2-0-ás összesítéssel kiharcolva az NB3-at.

Edzői értékelés, és videós összefoglaló legkésőbb vasárnap.

Balassagyarmat – Duna Aszfalt TVSE 0-1 (0-1)
megyei I. osztályozó, 2. meccs

Jegyzőkönyv ide kattinva.

Összesítsésben 2-0-al a Tiszakécske nyerte az osztályozót.

4 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2017. június 17. szombat at 19:07

  Ahogy írtam, az ellenfél a mezőnyben jeleskedett, szerencsénkre a góllövés nem ment, a védelmük hibázott, amit a Tiszakécske gólra váltott, voltak még helyzetek, de a lényeg, hogy a Duna Aszfalt TVSE tovább jutott. Gratulálok.

  A KLC felszabadultan készülhet a megye egyes bajnokság megnyerésére.

 2. Lujo

  2017. június 17. szombat at 19:22

  Gratulálok! Számitottam arra, hogy nem fognak kikapni. Eredményes szereplést kivánok az NBIII-ban.
  Igy a KLC helyzete jövőre könnyebbnek látszik, csak nehogy egy ujabb trónkövetelő keresztül huzza a számitást. Ezért jelentősen meg kell erősiteni a gárdát, hogy hasonló eredmény elvárható legyen, mint az idén a Kécskétől.

 3. buci

  2017. június 17. szombat at 20:11

  Grat a Kécskének,
  Igen felszabadultan készülhet és nyerhet is de az még nem jelenti a feljutást, Én jobban örülnék egy kiélezett az idei szezonhoz hasonló ellenfelekkel teli bajnoki évnek. Nem lenézve a többi csapatot, de ez a két csapat messze- messze maga mögött hagyta a többit, így hogy nincs a Kécske nincs igazi ellenfél, és lazára vehetik az évet.

 4. Strongest

  2017. június 18. vasárnap at 23:36

  Én is gratulálok a Kécskének, kétség nem fér hozzá, hogy megérdemelték. Aki így végigvisz egy bajnokságot meg osztályozót, az mindent megtett. Bárcsak az lenne a legnagyobb gond, hogy simán nyerjük a bajnokságot, én aláírnám most. Ha fel akarunk jutni, és ott is meghatározó csapat lenni, akkor riválisoktól függetlenül kell folyamatosan építgetni a csapatot. Egyébként meg nem lesz könnyű dolgunk, egy Kecskemét ellen úgyis mindenki duplán hajt.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.