kesport.hu

Újra van NB3-as csapata Bács megyének 

Balassagyarmaton is 1-0-ra tudott nyerni a Duna Aszfalt TVSE.

Élesen kezdte az NB III-ért folyó osztályozó visszavágóját a tiszakécskei alakulat, és a 14. percben Székely Dávid révén magukhoz is ragadták a vezetést, ami egyben azt is jelentette, hogy a hazaiaknak három gólt kellett volna szerezniük, hogy kiharcolják a magasabb osztályt. A Balassagyarmat eztán mindent egy lapra feltéve ment előre, ám Belecan eszén nem tudtak túljárni, a Tisza-partiak portása rendre hárította a lövéseket. Az első félidő 0-1-el ért véget.

A fordulás után főleg mezőnyben mert a birkózás, majd egy TVSE-helyzetet kellett Földinek nagy bravúrral kiszednie. Kis Károly cserékkel próbálta frissíteni csapatát, ám ez sem segített a rendkívül fegyelmezetten védekező Tiszakécske ellen, így idegenben is 1-0-ra tudtak nyerni Nyilas Elek tanítványai, ezzel 2-0-ás összesítéssel kiharcolva az NB3-at.

Edzői értékelés, és videós összefoglaló legkésőbb vasárnap.

Balassagyarmat – Duna Aszfalt TVSE 0-1 (0-1)
megyei I. osztályozó, 2. meccs

Jegyzőkönyv ide kattinva.

Összesítsésben 2-0-al a Tiszakécske nyerte az osztályozót.

4 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2017. június 17. szombat at 19:07

  Ahogy írtam, az ellenfél a mezőnyben jeleskedett, szerencsénkre a góllövés nem ment, a védelmük hibázott, amit a Tiszakécske gólra váltott, voltak még helyzetek, de a lényeg, hogy a Duna Aszfalt TVSE tovább jutott. Gratulálok.

  A KLC felszabadultan készülhet a megye egyes bajnokság megnyerésére.

 2. Lujo

  2017. június 17. szombat at 19:22

  Gratulálok! Számitottam arra, hogy nem fognak kikapni. Eredményes szereplést kivánok az NBIII-ban.
  Igy a KLC helyzete jövőre könnyebbnek látszik, csak nehogy egy ujabb trónkövetelő keresztül huzza a számitást. Ezért jelentősen meg kell erősiteni a gárdát, hogy hasonló eredmény elvárható legyen, mint az idén a Kécskétől.

 3. buci

  2017. június 17. szombat at 20:11

  Grat a Kécskének,
  Igen felszabadultan készülhet és nyerhet is de az még nem jelenti a feljutást, Én jobban örülnék egy kiélezett az idei szezonhoz hasonló ellenfelekkel teli bajnoki évnek. Nem lenézve a többi csapatot, de ez a két csapat messze- messze maga mögött hagyta a többit, így hogy nincs a Kécske nincs igazi ellenfél, és lazára vehetik az évet.

 4. Strongest

  2017. június 18. vasárnap at 23:36

  Én is gratulálok a Kécskének, kétség nem fér hozzá, hogy megérdemelték. Aki így végigvisz egy bajnokságot meg osztályozót, az mindent megtett. Bárcsak az lenne a legnagyobb gond, hogy simán nyerjük a bajnokságot, én aláírnám most. Ha fel akarunk jutni, és ott is meghatározó csapat lenni, akkor riválisoktól függetlenül kell folyamatosan építgetni a csapatot. Egyébként meg nem lesz könnyű dolgunk, egy Kecskemét ellen úgyis mindenki duplán hajt.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás