kesport.hu

A TVSE a maximumra törekszik majd az NBIII-ban is – videó

rangado.hu

A Duna Aszfalt Tiszakécske Balassagyarmaton sem hibázott. Miután múlt héten hazai pályán 1-0-os előnybe kerültek az NBIII-ért vívott osztályozó első felvonásán, idegenben nem csak megőrizték, de növelték is előnyüket. Az első félidőben születő Székely Dávid találat ismét győzelmet ért, ezzel 2-0-os összesítéssel ugrott osztályt a TVSE. A mérkőzés után telefonon sikerült elérnünk Nyilas Elek vezetőedzőt!

Készítette: Nyitray András
Mérkőzés összefoglalók: Duna Aszfalt TVSE facebook oldala (Horváth Dávid)

9 hozzászólás

 1. CsakKecskemet

  2017. június 18. vasárnap at 17:49

  Sok sikert. Pénz van dögivel, úgyhogy lehet erősíteni.

 2. KecskemetiZONA

  2017. június 18. vasárnap at 19:47

  Sasszemem eddig is érzékelte, hogy a Tiszakécske célfocit játszik, valószínűleg így lesz ez az NBIII-ban is, hacsak…erre “tiszakécskei tudósítónk” tudna leginkább válaszolni, amennyiben a jól titkolt koncepcióról lerántaná a leplet. Egyben a mester által megpendített változtatásokról is szót ejthetne. A telefoninterjú során érdemes lett volna rákérdezni.

  A sok sikert kívánóhoz csatlakozom én is, megyek szurkolni, miközben úgy gondolom, a KLC-nek más filozófiát kell követni, a Mercedes KLA jelszavával, az ott gyakoroltakkal lehet a helyünkre visszakerülni. Hosszabb folyamat, de megéri az úton végig menni.

 3. Lujo

  2017. június 19. hétfő at 16:46

  Mindegy, hogy milyen, de a legrövidebb uton jussunk már el az “igéret földjére”. Az egész ország futball társadalma kiröhög már bennünket, hogy ekkora város csapata hosszu évek alatt nem képes a megyei I-ből felkerülni a futball térképére!!

 4. Strongest

  2017. június 20. kedd at 00:26

  Hosszabb folyamat. Ebből látszik, álszakértőkből aztán nincs hiány a foci körül Kecskeméten sem. Hova várjon még a város focija hosszabban? Szégyen, hogy ebben a rendszerben sikerül a negyedosztályban szenvednünk. Ha így nem indulunk el felfelé, akkor valószínűleg soha, csak ki tudja, erre mennyi idő van még. Vagy építenek tovább egy erős csapatot, ami tényleg lépegethet fel, vagy itt rohad el minden. Nem zárom én ebből ki a fiatalokat, de csak velük nem lehet, és őket sem lehet itt tartani majd, ha ez tartós állapot marad.

 5. KecskemetiZONA

  2017. június 20. kedd at 07:01

  Az álszakértőktől annyira futja, hogy jártatják a szájukat, írják a baromságokat, de az igazi fociértők az erős csapat építése érdekében tehetnének valamit, ha már engedték az NBI-es jogot megszüntetni. Most meg oda vágyakoznak vissza. Sajnos semmi jel nem mutat arra, hogy Kecskeméten közeljövőben változna valami.

  A kesport által is közölt, más csapatokban befutott játékosok mellett, idegenbe szakadt eredményes szakemberekkel sem állunk rosszul. Nézzünk néhány esetet a teljesség igénye nélkül.
  A megyei bajnok Tiszakécske egyik húzó embere Nagy Zsolt kecskeméti.
  Szabó István hírös városi szakember vezetésével a KHTK képes volt az extra Kécskét megelőzni.
  Borbély Erik helyi tanár bácsi, a nálunk hírössé vált Bekő Balázs vezetőedző segítőjeként a Győrrel éppen most került fel a profi bajnokságba.
  Visinka Ede az aranyhomokon hiába erőlködött, a Puskás Akadémia tizenötös korosztályából csinált bajnokcsapatot.
  Virág Kuksi volt akadémiai edzőnk az NBII-es Ceglédben mb vezetőedzői pozícióig jutott.
  Nagy Lajos itthon az akadémiás U19-el szégyen padra állt, Városfödből bajnokcsapatot csinált.
  Kemenes György a KLA U14-el az első osztályból kiesett, az SC Hírös-Ép csapatával bajnoki címet ünnepelt.
  Némedi Norbi Kiskunfélegyházával sorra zsebelte be a bajnoki aranyakat, a KLC-nél csak ezüstre futotta.

  Az állandó feljutás hangoztatása helyett feltette már valaki a kérdést, szakembereink miért idegen terepen tudnak teljesíteni?

  Valóban az álszakértőkben van a hiba?

  • Lujo

   2017. június 20. kedd at 09:46

   Szerintem a menetrend a következő lehet! Egy Szij Lászlóhoz hasonló személy megnyerése a csapathoz, akár az általad emlitett szakemberek közül is egy szakmai stáb megnyerése, felnőtt, rutinos NB-s játékosok igazolása révén egy ütőképes csapat összeállitása, amely -a polgármester által is többször a sajtóban hangoztatott- 2 év alatt az NBII-be tud felkerülni, mely csapatba fokozatosan épithetők be az akadémista fiatalok.
   Ennek a menedzselése nem lehet másnak a feladata, mint az önkormányzatnak és KFT jelenlegi vezetőinek. Egyben felelősségük is,.
   Persze ezt mindenki tudja, csak egyenlőre nem nagyon akarnak “rámozdulni” a feladatra. Az MLSZ-től is kaphatnak ehhez támogatást, hiszen nekik sem érdekük, hogy a komoly szakmai értékeket felvonultató és jelentős pénzbe került AKADÉMIa azért szünjön meg,mert felette nincs NBII-es felnőtt csapat. Lobbizni és lobbizni kell a cél érdekében, mert különben semmire nem megyünk!!!

  • Strongest

   2017. június 20. kedd at 12:09

   Igen, egyértelműen, ugyanis megint álszent dolgokat hangoztatsz.

 6. KecskemetiZONA

  2017. június 20. kedd at 11:36

  Tiszakécske és Kecskemét testvériesen ossza meg a feladatokat, a Tisza parti városban adottak a feltételek, jussanak fel az NBI-be, tőlünk nem esik távol, Kecskemét elit szinten bonyolítsa az utánpótlás nevelést, működjön itt megye egy, kettő, három, első osztályú futsal, női foci, egyetemi labdarúgás, és mindenki jól jár.

  Lujo, na mit szólsz a menetrendhez?

  Van folytatás is, de azt majd legközelebb.

  • Lujo

   2017. június 20. kedd at 15:56

   Komolytalan, provokativ elképzelés, amelynek azt hiszem nem lehet valoság tartalma, sőt támogatója sem. Tiszakécske lehet akár NBI-es is, de Kecskemétnek is lennie kell legalább NBII-es csapatának.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás