kesport.hu

Kiváló hangulatban telt a KESI idei első kézilabda tábora

Bár még csak az első turnus végéhez ért a táborszezon, de elmondható, hogy nagyon sikeres.

– A tábor alapelve az, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és ezenfelül játékosan, felszabadult körülmények között fejlesszék magukat a sportágban – mondta el Vazul Zsolt, a Kecskeméti Sportiskola utánpótlás szakmai igazgatója.

A tábor során a szakosztály minden edzőjével találkozhatnak a résztvevők, ráadásul a KTE-Kisokos felnőtt férfi kézilabdacsapatának edzőjét, Ocsovai Zsoltot kérték fel a szakmai tábor koordinálására. Az edzők munkáját 14 éven felüli diákok segítik, akik így ismerkedhetnek meg az oktatással.

Ezen a héten 70 gyermek (10-14 évesek) vett részt a foglalkozásokon, csoportokra osztva, hiszen vannak olyanok, akik most ismerkednek ezzek a sportággal. A fiatalabb résztvevők közül ketten is megszólaltak:

Veréb Nikolett, U11: “Jó volt, mert sok ismerősöm volt, és még sok barátot is találtam. Az volt az egészben a legjobb, hogy a kedvenc időtöltésemet csinálhattam, és amit a legjobban szeretek.”

Kovács Gergő, U12: “Nagyon tetszett, mert sokat dolgoztunk labdával, és sokat meccseztünk. Nagyon sok barátot szereztem.”

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..