kesport.hu

Pesti Marcell is aláírta hosszabbítását a KRC-vel

Minden akadály elgördült, így a helyi nevelésű tehetség is a Kecskeméti Röplabda Clubbal kezdi meg a felkészülést a következő évadra.

Pesti Marcell meghatározó játékosa volt a felnőtt keretnek a tavalyi esztendőben, de korábban is bizonyított, hiszen 2015-ben a Magyar Kupa döntőben csapata legjobbja volt.

A még csak 17 éves kecskeméti nevelésű reménység igazi vezére volt az ifjúsági együttesnek, idén országos bajnoki címet szerzett társaival. A torna legértékesebb játékosának járó díjat is besöpörte. Teljesítményével kivívta, hogy évek óta folyamatosan kerettagja a korosztályos válogatottaknak, sőt már az U19-eseknél is számítanak rá.

Nagy öröm a Kecskeméti Röplabda Club vezetőségének, hogy hosszabbítani tudtak vele, ám a bejelentésre a vártnál kicsit tovább kellett várni. Ennek oka az volt, hogy doppingvizsgálaton kellett részt vennie a fiatal röplabdázónak, és az eredményeket meg kellett várni. A pletykákkal ellentétben azonban kétszer is negatív tesztet produkált Marci, így minden akadály elgördült, hogy aláírhassa szerződését a Kecskeméttel.

Így Leiner Péter, Szabó Márton, Török Roland, Török Szabolcs, Deák Márk, Kovács Zoltán és Gacs Dániel után Pesti Marcellt is soraiban tudhatja a kecskeméti férfi röplabdacsapat.

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2017. július 14. péntek at 11:30

    Manapság amikor a magyar sportban is hatalmas pénzek mozognak, a klubtulajok, akik zsebére megy a játék, nem kockáztatnak, a profi sport minden szegmensét kontroll alatt tartják. De, állítólag már a fociban is akadnak olyan egyesületek, ahol kábszer ügyileg a teljes utánpótlást átvilágítják, a játékosok szűrés nélkül nem jutnak játéklehetőséghez. Úgyhogy, aki nagy karriert akar befutni, jó lesz a szórakozó helyeken, a való világban odafigyelni, a doppingot, drogokat mellőzni. Tapasztalatból mondom, hosszú távon egészségügyileg is megéri.

    Örülök, hogy a kecskeméti férfi röpi ismét nagy dobásra készül, városunk sportjára, a “Hírös Játék”-on keresztül egy komolyabb siker ráférne. A projektnek akár két Pesti is lehet vezére.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás