kesport.hu

Három új játékossal folytatja a felkészülést a KLC

Fűzfa Gergely

Hétfőn folytatta a felkészülést a Kecskeméti LC megye I-es csapata, melyre a héten két edzőmeccs is vár már. Megint felfedezhettünk új arcokat, akiket egyelőre figyel a szakmai stáb, szerződtetésük így később kerülhet szóba.

Zeljko Belecan a megye I. egyik leghatékonyabb portása volt az előző szezonban, hiszen csupán 6 gólt kapott minden sorozatot tekintve a bajnok Tiszakécskében, emellett az osztályozókon sem tudták bevenni kapuját. A 28 esztendős kapus korábban az NBIII-ban és az NBII-ben is szerepelt a Szeged 2011 színeiben. Zeljko nem ismeretlen a stáb számára, így már most nagy az esély rá, hogy lila-fehérben folytatja – írja a csapat honlapja.

Tóth Roland kecskeméti kötődésű, támadó szellemű futballista. A 20 esztendős játékos a Hírös-Ép, a Vasas, a Mercedes-KLA és a Honvéd MFA növendéke is volt, felnőtt karrierjét az Újpest második csapatában kezdte az NBIII-ban, ahol 50 meccset játszott az utóbbi két szezonban.

Fűzfa Gergely NBI-es múlttal is rendelkezik, hiszen a Pápa színeiben háromszor lépett pályára az élvonalban. Karrierje során Budafokon az NBII-ben, Újpesten az NBIII-ban is rengeteg tapasztalatot szerzett, posztját tekintve a védelem közepén, illetve védekező középpályásként is bevethető. A 29 éves Fűzfa az utóbbi években a légiós életbe is belekóstolt, az osztrák harmadik és negyedik vonalban is játszott.

A keret így már bővebb létszámmal készül, egyetlen hiányzónk Hajnal Gábor, aki a külföldi nyári egyetemet, illetve szakmai gyakorlatát követően tud majd csatlakozni augusztusban.

Kedden délelőtt erőnléti tréninggel folytatja a munkát a csapat, délután pedig ismét a Széktóiban találkoznak. A héten két edzőmeccs is lesz, szerdán 18 órakor a Hódmezővásárhely, szombaton a pedig a Törtel lesz az ellenfél, utóbbi találkozó kapcsán még szerevezés alatt van a kezdési időpont. Az edzőmeccseket előreláthatólag a Széktói 2-es pályáján játsszák.

3 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2017. július 17. hétfő at 14:50

  Kecskeméten talán kinyílt a pénzeszsák?
  Nem ugrálok örömömben, hogy a Tiszakécske fiókcsapata leszünk,de ha a sportpolitika és a taktika így kívánja… Korábban lions is megmondta, így helyes. Ennyi NB-s játékosból majd csak sikerül összeállítani egy bajnokságot nyerő csapatot. Ha a fiúk annyit edzenek, mint a Mercedes KLA vezetője, Török Laci teszi, aki a délidei hőségben is szorgalmasan falja a tíz kilométereket, nem lesz probléma.

 2. Lujo

  2017. július 17. hétfő at 16:03

  Nem kell ezen csodálkozni, ha a feljutás a cél, akkor azért áldozni kell. Különben nem megy!

 3. KecskemetiZONA

  2017. július 17. hétfő at 21:01

  Csodálkozás nincs, kérdőjelek vannak, de erről majd később.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás