kesport.hu

Márton Tibor: Egy jó rajt sokáig kivisz

A KLC-KTE SI a Kecskeméti LC-hez hasonlóan vasárnap kezdi meg a megye II. északi csoportját, első ellenfelük a Nyárlőrinc lesz hazai pályán. A nyitány előtt Márton Tibort kérdeztük a csapat aktuális állapotáról, illetve várakozásairól.

A KLC-KTE SI itthon kezd a Nyárlőrinc ellen, akiket tavaly oda-vissza legyőztek. A vendégek stabil középcsapatnak számítottak, a 8. helyen fejezték be a bajnokságot. Márton Tibor bízik abban, hogy sikerül jó rajtot venniük, amely akár hosszabb ideig is kitarthat:

„Azt szoktam mondani a srácoknak, hogy egy jó rajt sokáig kivisz. Bízom abban, hogy sikeresek leszünk vasárnap a Nyárlőrinc ellen, utána pedig ez tényleg kitarthat fordulókon át. Azt már korábban is mondtam, hogy nem volt az igazi a felkészülésünk, összesen két meccset játszottunk, sok szabadság nehezítette a munkát, de tavaly is így kezdtünk. Most már nincs probléma, a srácok igyekeznek jönni minden edzésre, taktikailag is fegyelmezett a társaság. Egyelőre még csak Balog Szabolcsra és Meggyes Norbira számíthatok az újak közül, Bakos Tomi velünk edz, de még utol kell érnie magát erővel, Parti Gabi pedig várhatóan jövő héten csatlakozhat hozzánk.”

KLC-KTE SI – Nyárlőrinc
Megye II. észak, 1. forduló

2017.08.13. (vasárnap), 17:00

Játékvezetők: Ézsiás Gábor József (Fazekas Szilárd, Bali Cintia Renáta)

U19-es mérkőzés: 14:45

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2017. augusztus 13. vasárnap at 12:22

    Egy Bende Ádám sokat lendíthetne az ügyön, több kérdés is megoldódna.

    “Több száz” meg nem.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..