kesport.hu

Videó: Átadták a Mercedes-Benz Sport Akadémiát

Kedden egy régóta várt eseményre került sor Kecskeméten, ugyanis a régi uszoda helyén átadták a Mercedes-Benz Sport Akadémiát, mely mintegy 791 millió forintos beruházás eredményeként jött létre TAO-támogatásból, illetve önkormányzati forrásból. Az ünnepélyes ceremóniát követően Ivkovicsné Béres Tímeát, a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia vezetőjét, illetve Kecskemét polgármesterét, Szemereyné Pataki Klaudiát szólítottuk meg.

4 hozzászólás

 1. Pingback: Csütörtökig még lehet jelentkezni Streetballra – kesport.hu

 2. dorba

  2017. augusztus 29. kedd at 20:14

  Egykoron nagyon büszkék voltunk rá mert ez volt az ország első 50 méteres fedett uszodája. Ma pedig az első medenceérben épült kosárpályája. Bízom benne, hogy sok sportolónak és szurkolónak lesz benne öröme újabb 50 évig!

 3. KecskemetiZONA

  2017. augusztus 29. kedd at 21:05

  Nincsenek szavak mennyire örülök, hogy várakozásommal ellentétben hajdanvolt második otthonomat ilyen széppé sikerült varázsolni. Köszönet a megálmodóknak, alkotóknak. Örömömet ezúttal az sem árnyalta, hogy a múltat bemutató filmkockákból a sikeres kecskeméti vízilabda kimaradt. Az ünnepségen minden helyi sportrajongónak ott kellett volna lenni, hogy egyenesből hallják, külsősök Kecskemét sportjáról miként vélekednek. A legsikeresebbek között emlegették. Ez egy kellemes nap volt, a reménykeltő mondatokból a labdarúgás híveinek is jutott, polgármester asszony szavaiból arra következtettem, a stadionrekonstrukció sincs elvetve. Nem kell hozzá más, csak a kosarasok nyomdokain haladva, összefogás. Ráadásul az atléták várhatóan hamarosan örülhetnek, a stadionépítésük indulásához közel a szükséges megállapodás. Hurrá! Az új ARÉNÁBA a kosarasokon kívül a dzsúdósok, vívók, röplabdások, sportrelikviák is beférnek. Jöhetnek a kiemelkedő eredmények. Számomra a beruházás “anyja” Béres Tímea által dedikált nemzeti színű szalag örök emlék marad.

 4. Pingback: 50 évvel ezelőtt adták át a kecskeméti fedett uszodát – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..