kesport.hu

Szezonnyitó ünnepséget tartott a Mercedes KA

A napokban átadott új kecskeméti multifunkcionális sportcsarnokban tartotta szezonnyitó ünnepségét a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia.

Az Akadémia csapatai, előkészítő csoportjai és a sportszakemberek jelenlétében rendezett eseményen a városvezetés nevében Szeberényi Gyula Tamás sportért felelős alpolgármester köszöntötte a résztvevőket. Majd az akadémia tavalyi szezonban elért eredményeiről és a terveikről Ivkovicné Béres Tímea, az akadémia szakmai igazgatója adott tájékoztatást.

A Mercedes Benz Gyár Kosárlabda Akadémia és a Pécsi VSK Kosárlabda Akadémia együttműködési megállapodást kötött egymással, és Kovács Tamás, a Mercedes-Benz Gyár ügyvezető igazgatója is köszöntötte az új tanévet kezdő fiatal sportolókat.

A tavalyi szezon eredményei alapján a legjobbaknak díjakat adtak át, végül pedig – immár hagyományosan – esküt tettek a Mercedes Benz Gyár Kosárlabda Akadémia 2017/2018-as szezonját megkezdő fiatalok.

Két növendék szerződést is aláírhatott a felnőtt csapatokhoz: Schlégl Odett és Kucsera Dániel akadémista a KKC, illetve a KTE-Duna Aszfalt csapatához csatlakoztak hivatalosan a mai nappal.

(keol.hu / kesport.hu)

Hozzászólások

  1. Pingback: Volt csapattársak fűzték újra szorosra kapcsolatukat – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..