kesport.hu

Győzelemmel zárta a román tornát a HÉP-KRC

A kecskeméti férfi röplabdázók háromnapos nemzetközi tornán jártak Nagybányán, ahol az utolsó napon sikerült a jó erőkből álló Dést megverniük nagy küzdelemben.

Ezek a mérkőzések voltak az első éles bevetései a hírös városiaknak, így nagy várakozás előzte meg a négycsapatos romániai tornát a játékosok és a szakmai stáb részéről is. Mint azt Sasa Nedeljkovic vezetőedző elmondta még az Explorari Kupa előtt, most még nem az eredményességen volt a hangsúly, hanem azon, hogy minél jobban összeálljon tanítványai játéka, és a felmerülő hibákat a szeptember végi bajnoki rajt előtt még javítani tudják.

A korábban a nagybányai gárdában is játszó Kovács Zoltánt kérdezte portálunk a három napról:

– Nagyon hasznos volt ez a torna a felkészülésünk szempontjából. Egyre javult a formánk, a végén sikerült a Dést megverni nagy csatában, ami külön öröm számunkra. A kezdeti pontatlanságokba talán a labda is belejátszott, mi más félével edzünk Kecskeméten, illetve az is, hogy ezek voltak a legelső éles meccseink az alapozás megkezdése óta. Minden mérkőzésen sikerült szoros csatát vívni a román csapatokkal, és úgy gondolom, hogy kezdetnek ez a játék nem volt rossz, sőt bizakodásra adhat okot. Készülünk tovább a hétvégi Hírös Kupára, ahol már előkelőbb helyen szeretnénk végezni. Szerintem jó úton haladunk, kezd összeállni a csapat, rendben leszünk a bajnoki nyitányra!

A KRC eredményei:

Nagybánya – HÉP-KRC 3:1 (19, 23, -20, 22)
Zilah – HÉP-KRC RC 3:1 (18, -21, 19, 22)
HÉP-KRC – Dés 3:2 (-30, -19, 22, 30, 21)

Elkészült a Dunszt Ferenc Emléktorna programja

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés