kesport.hu

A sírból hozott vissza egy pontot a KLC-KTE SI

Rangadóhoz méltó találkozót vívott egymással vasárnap a Városföld és a KLC-KTE SI, mely tipikus példaként szolgál arra az alapelvre, miszerint sosem szabad feladni egy meccset. Márton Tibor együttese a 67. percben még 3-0-os hátrányban volt, ám a szünetben beálló Bozsik mesterhármasával innen is pontot mentett.

Egyáltalán nem várta ideális helyzetben az összecsapást a KLC-KTE SI, ugyanis a védelem közepéről Keresztes és Garaci is hiányzott sérülés miatt, illetve Parti sem állt rendelkezésre. Bozsik Máté a kispadon kezdett, ennek oka ismételten az volt, hogy szombaton végig pályán volt a Mercedes-KLA U19-ben. Az első félidőben nagy küzdelem zajlott a pályán, ebből végül a hazaiak jöttek ki jobban, miután Kertész góljának köszönhetően előnnyel vonulhattak a szünetre. A pihenő inkább nekik tett jót, ugyanis 7 perc alatt újabb két gólt szereztek, előbb Marosvölgyi, majd Simon használta ki a kecskeméti megingást. A szünetben beálló Bozsik Máté vezetésével azonban nem adta fel a megye II-es csapat, mindent egy lapra feltéve harcoltak a döntetlenért, ami a 68. percben aztán góllá is érett, sőt, negyedórával a vége előtt tovább tudtak zárkózni. A slusszpoénnal aztán szintén Bozsik szolgált, aki a rendes játékidő utolsó percében ért el mesterhármast, megmentve ezzel egy pontot. Szerencsével akár a győzelem is összejöhetett volna, ám a 92. percben centikkel csúsztatott a kapu mellé Bakos, így maradt a döntetlen.

A KLC-KTE SI a következő körben ismét itthon játszik majd, vasárnap 16:00-kor a szintén jó formában lévő Hetényegyházát fogadják.

Városföld – KLC-KTE SI 3-3 (1-0)
Megye II. észak, 5. forduló

Városföld: Házi – Szántó (Márics 78.), Marosvölgyi (Jaskó 61.), Kertész (Herczeg 71.), Balog (Bálint 87.), Baglyas, Szabó G., Kovács Zs., Huber, Pánczél (Kiss 84.), Simon.

KLC-KTE SI: Meggyes – Récsei, Szappanos, Dinnyés, Nagy T. – Pongó M. (Bakos 46.), Kovács A. (Kelő 82.) – Masir (Sándor 53.), Péntek, Stein – Balog (Bozsik 46.).

Gól: Kertész (24.), Marosvölgyi (50.), Simon (52. ill. Bozsik (68., 76., 89.)

U19: Városföld – KLC-KTE SI 2-3 (2-1)

Márton Tibor vezetőedző: – Férfias, küzdelmes, parázs meccset játszottunk a Városfölddel, a döntetlen reális eredmény. Ellenfelünknek is voltak helyzetei, de a legnagyobbat mi hibáztuk el a 92. percben. Gratuláció jár mindenképpen a játékosoknak, mert 0-3-ról visszajönni bravúr kategória. Külön szeretném kiemelni Bozsik Mátét, aki ismét bebizonyította, hogy nagy játékos lehet belőle.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés