kesport.hu

Meggyőzte a szakmai stábot Thompson játéka

Az idei szezonra írt alá az amerikai a lila-fehér kosarasokkal.

Két mérkőzést játszott a KTE-Duna Aszfalt eddig a felkészülési időszakban, és Bernard Thompson mindkét meccsen kiválóan teljesített. A Szeged elleni 31 percben 27/3 pont állt a neve mögött, 80 százalékkal dobta a büntetőket (8/10), 4 lepattanót szerzett és 28 lett a meccsindexe (VAL). Az Alba ellen 33 percet töltött pályán, 29/3 ponttal, 89 százalékos büntetőzéssel (8/9), 6 lepattanóval, 3 gólpasszal és 35 VAL-értékkel zárt. Nem véletlen tehát, hogy a klub életbe léptette a szerződését.

„Örülök, hogy itt vagyok, mindig próbálom a legjobbamat nyújtani, fontos tagja szeretnék lenni a csapatnak – mondta Bernard Thompson a hétfő délelőtti edzés után. – Készülünk a bajnokságra, szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Mindenki kedvesen fogadott, kiváló a légkör az öltözőben. Kecskemét nagyon szép város, szeretek itt lenni. Nem sok szabadidőnk van, de ha tehetem, szívesen sétálgatok, megnézem a nevezetességeket. Egyelőre még nem sikerült teljesen felfedeznem a várost, de igyekszem…”

A KTE-Duna Aszfalt legközelebb kedd este lép pályára, a Messzi István Sportcsarnokban 17:15-től a Pécs lesz az ellenfél, majd hétvégén nemzetközi torna következik számukra Kiskunfélegyházán.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés