kesport.hu

Kitl Zoltán: A motivációval nincsen baj

Vasárnap eddigi legnehezebb bajnokija jöhet a Kecskeméti LC-nek, mely a szintén hibátlan Jánoshalma vendége lesz. Az egy meccsel többet játszó hazaiak jó erőkből állnak, Kitl Zoltán szerint igazi erőfelmérő lesz az összecsapás.

Vasárnap komoly derbi vár rátok Jánoshalmán, milyen meccsre lehet számítani?

A vasárnapi bajnoki egy igazi erőfelmérő lesz mindkét csapat számára, sok játékossal kiváló sportkapcsolatot ápolok Jánoshalmáról. A körülmények adottak, hogy egy nagyon jó mérkőzést játsszunk, ahol maximálisan ki tudjuk szolgálni a közönséget, persze a mi javunkra. Az ellenfél is titkon NB-s célokat dédelget, de tanultuk a hibáinkból, még egyszer nem követjük el ugyanazokat.

A Jánoshalma alapvetően a tavalyi Bácsalmás magjával, illetve vezetőedzőjével erősödött meg nyáron, akikkel tavasszal 1-1-es döntetlent játszottatok. Intő jel lehet ez?

Az ellenfél egyértelműen erősödött, sikerült kilépniük saját árnyékukból az előző évi helyezéshez képest. Van egy erős mag, ami kiegészült Florin Nenad játékosaival. Azonban nálunk az egész keret, a stáb és mindenki azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszajuttassuk a Kecskemétet abba az osztályba, ahová valóban való. Bízunk magunkban és az elképzelt céljaink megvalósításában.

A Magyar Kupában az NBI-es Mezőkövesdet kaptátok. Milyen volt ezt követően a hangulat az öltözőben? Inkább örültetek, vagy beértétek volna egy könnyebb ellenféllel is?

Egy NBI-es csapat ellen játszani mindig is megtiszteltetés, tavaly sem vallottunk szégyent a Gyirmót ellen, idén sem szeretnénk. A motivációval nem lesz baj, megmutatjuk, mire vagyunk képesek, aztán meglátjuk, mire lesz ez elég. Az éremnek persze két oldala van, kaphattunk volna könnyebb ellenfelet, aki ellen reális esélyeink vannak, de ha mindenki a legjobbját hozza, nem lehet baj.

Két nehéz derbi jön tehát pár napon belül, ennek tükrében miként látod az esélyeket?

Erős keretünk van, megfelelő játékosokkal, bárki ellen fel tudjuk venni a versenyt. A bajnokság megnyerése a legfontosabb, a kupában pedig játszhatunk egy jót.

 

(kecskemetilc.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés