kesport.hu

Emberhátrányban kapott ki Kerekegyházán a Hírös-Ép

A megyei II. északi csoportjában az egyik bajnoki esélyes otthonába utazott a kecskeméti alakulat, de pontot nem sikerült csenniük.

Már a 25. percben emberhátrányba kerültek Kovrig Ákosék, és az ezt követő büntetővel vezetést is szerzett a Kerekegyháza. Gavula és Malecz volt elől veszélyes a hazaiaknál, négyszer is betaláltak Gyenes kapujába, ezekre Lantos tudott válaszolni két alkalommal, ám ez sem volt elég a pontszerzéshez. A vége 6-3 lett a kerekieknek, a hírös városiak négy meccs óta nem tudtak nyerni.

Kovrig Ákos vezetőedző: – Jól kezdte a mérkőzést a csapatom, mezőnyben teljesen egyenrangú küzdelem zajlott, azonban a 20. perc környékén a hazai csapat tizenegyest kapott, illetve az elkövetett szabálytalanság miatt Tölgyesit kiállították. Az egyébként jogosnak tűnő piros lap nyilván nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását. Tíz percen belül megszerezte az ellenfél a második gólját is, így nehéz egy óra elé néztünk. A szünet előtt pár perccel tudtunk szépíteni, így csak egy gólos hátránnyal mentünk pihenőre. A második félidőben küzdöttünk, amíg erővel bírtuk, voltak lehetőségeink, lőttünk is három gólt emberhátrányban, azonban hat gólt így sem lett volna szabad kapni. A kerekegyházi csapat az egyik leggyorsabban játszó csapat ebben az osztályban, de tizenegy emberrel úgy gondolom méltó ellenfeleik tudtunk volna lenni. Gratulálok az ellenfélnek, sok sikert nekik a továbbiakban. Mi építkezünk ebből a meccsből is, jövő héten a Jakabszállás ellen mindenképpen nyerni akarunk.

Sunplast-Kerekegyházi SE – SC Hírös-Ép 6-3 (2-1)

Sunplast-Kerekegyházi SE: Fekete (Nagy 73.) – Szakál (Nagy 60.), Virág, Nagy, Malik, Gavula-Recte, Malecz, Ludányi, (Gazdag 75.), Gáspár, Árvai (Bujdosó 64.)

SC Hírös-Ép: Gyenes – Lóczi (Márki (59.), Dócs, Torbavecz, Homola, Laczkó, Lantos, Marozsi (Gyebnár 64.), Tölgyesi, Hováth, Ebala (Sallai 36.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos

gsz: Virág (26.), Gavula-Recte (46., 50.), Malecz (63., 77.), Gazdag (90.), illetve Lantos (49., 80.), Gyebnár (81.)

sárga lap: Árvai (29.), Malik (88.), illetve –
piros lap: Tölgyesi (25.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés