kesport.hu

Önbizalommal telve várja a hétfői folytatást a Scoregoal

A héten elmaradt a Gyöngyös elleni bajnoki meccsük a hevesiek kérésére, majd az NB I-es Aramis SE-vel mérték össze tudásukat a kecskeméti futsaslosok, és nem is vallottak szégyent.

A csapatkapitányt, a csapat kapusát, Peltzer Márkot kérdeztük, hogyan élték meg a hétközi felkészülési mérkőzést, illetve hogyan készültek a Kazincbarcikából.

– Mindenki számára nagy élmény volt, hogy NB I-esek ellen meccselhettünk – utalt vissza a 3-2-vel végződött budaörsi edzőmeccsre. – A Dunaferr ellen is már megízlelhettük az NB I-es tempót, de az Aramis SE-nél ez fokozottabban igaz volt. Sajnos egy megpattant átlövés okozta a vesztünk, de ettől függetlenül nem lehetünk elégedetlenek, hiszen a lefújás után elismerően gratuláltak nekünk vendéglátóink. Én úgy gondolom, hogy jót tett mindenkinek, érezhettük testközelből, hogy hova kell fejlődni, mi az a szint, ami a legmagasabb osztályt jelenti sportágunkban.

Volt még csütörtökön egy edzésetek, hétfőn pedig újra bajnoki, a Kazincbarcika érkezik hozzátok.

– Mivel valóban nagy hőfokú meccs volt a szerdai, ezért másnap még egy átmozgató, főleg a pontrúgásokra koncentráló tréninget tartott nekünk Cserenkó Szabolcs vezetőedző. Mint most is, ezúttal is csak a saját játékunkra szeretnénk koncentrálni, hiszen ez eddig is jól működött. Azt hiszem, ha sikerül a letámadást most is ráerőltetni ellenfelünkre, akkor abból csak jól jöhetünk ki. A Kazincbarcika 1 győzelemmel és 1 vereséggel áll most a bajnokságban, mi pedig azt szeretnénk, ha utóbbi szám nőne, mi pedig tudnánk tovább kapaszkodni felfelé, a dobogó felé.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Kazincbarcikai Ördögök SE

No Description

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés