kesport.hu

Elindult a nevezés a Hírös Futsal Ligára!

A Hírös Futsal Liga bemutatása

Célunk egy olyan bajnokság felépítése, amelyben a résztvevő amatőr labdarúgók úgy érezhetik, hogy egy komoly verseny részesei, amelyben profi, kultúrált és igényes körülmények között focizhatnak.

Kedvező nevezési díjak, igényes helyszínek

A Hírös Futsal Liga szervezésekor alapvető célkitűzés volt többek között a kedvező nevezési díjak kialakítása és az igényes, kulturált mérkőzéshelyszínek kiválasztása.

80.000 Ft/ szezon – Móra Ferenc Általános Iskola tornaterme/ Corvin Mátyás Általános Iskola tornaterme

A nevezési díjak minden költséget magukban foglalnak (terembérlet, játékvezetői díjak, engedélyek, stb), ráadásul a fizetés megkönnyítése érdekében a csapatoknak lehetőségük van részletfizetésre is.

Minőségi játékvezetés

Mindannyian tudjuk, hogy milyen kiemelt szerepe van a játékvezetőnek még az amatőr mérkőzéseken is. Éppen ezért figyelünk oda arra is, hogy a Hírös Futsal Liga meccsein naprakész ismeretekkel rendelkező játékvezetők fújhassák csak a sípot.

Előre rögzített mérkőzés időpontok

A Hírös Futsal Liga lebonyolításánál alapvető célkitűzés volt, hogy a mérkőzések már előre ismertetett időpontokban kerüljenek megrendezésre, így a csapattagok számára egyszerűen tervezhetőek a játéknapok.

Letölthető dokumentumok

Hírös-Futsal-Liga-Versenykiírás-uj

nevlap_2017-2018

Kapcsolat:

Pap Eliza
eliza.pap@scoregoal.hu

Hozzászólások

  1. Pingback: Még egy héten át lehet jelentkezni a Hírös Futsal Ligára – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés