kesport.hu

Kijózanító Scoregoal-vereség

Nagy iramban estek egymásnak a csapatok a forduló rangadóján, de a vendégek rutinosabbak voltak, és elvitték a pontokat a Messziből.

Habár a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club nem számíthatott Toricskára és Radnótira, aki bevethető volt, nagy erővel rohamozott a mérkőzés első percbeiben. A vendégek azonban nem ijedtek meg, sőt magabiztosan állták a sarat, és kontrákból veszélyes helyzeteket alakítottak ki. Az egyik ilyen akció végén Vajda került gólhelyzetbe, és amikor már úgy tűnt, hogy elveszti egyensúlyát, a hosszúba lőtt, 0-1. A bekapott gól megfogta a hírös városiakat, és inkább csak távolról tudtak veszélyesek lenni, de a barcikai hálóőrnek nem okoztak gondot a félmagas lövések. A félidő 18. percében aztán egy védelmi megingást követően kettőre növelte találatai számát a vendég együttes, így 0-2-vel mehettek szünetre a csapatok.

Rövidke pihenő és fejmosás után tértek vissza a gárdák a pályára, de a játék képe nem nagyon változott, továbbra sem tudott igazán veszélyes lenni a Scoregoal. A Kazincbarcika saját játékát játszotta, felívelt labdákat készítettek le a két szélre, abból próbáltak kaput találni, kisebb-nagyobb sikerrel. A 30. percben tovább tudták Vajda révén növelni előnyüket, ekkor már elúszni látszott a meccs a tanácstalan hazaiak számára. Létszámfölényes játékba kezdett aztán a Kecskemét, amelyből sikerült is gólt kicsikarni: Móra lövése kijött az addig nagyszerűen védő kapusról, a labdát pedig Gavula-Recte Mikula vágta a hálóba nyolc perccel a vége előtt. Ekkor visszajöttek a remények, a hazai publikum hangja is megjött, ám a hangulatot Csicsvári forrázta le a végjátékban, egy tetszetős akció végén közelről passzolta be az Ördögök negyedik, mindent eldöntő találatát, 1-4.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Cserenkó Szabolcs, a Scoregoal vezetőedzője: – A vendégek rutinosabban játszottak, mint mi. Voltak rossz előjeleink, ezek eddig nem jellemezték a csapatot, de nem akarok ezzel most foglalkozni. Gratulálok ellenfelünknek, ezen a meccsen jobbak voltak, és sajnos azt kell mondanom, hogy ennyivel, mint amennyit az eredmény is mutat. Lehet kicsit félreérthető amit mondok, de valahol örülök ennek a pofonnak, így nem fogunk tudni elszállni magunktól. Továbbra is keményen, koncentráltan kell készülnünk, hogy céljainkat elérjük.

Scoregoal Kecskeméti FC – Kazincbarcikai Ördögök SE 1-4 (0-2)
férfi futsal NB II. keleti-csoport, 3. forduló
Messzi István sportcsarnok

gsz.: Gavula-Recte Mikula, illtve Vajda 2, Balogh, Csicsvári.

jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés