kesport.hu

Megkezdődtek az I. osztály küzdelmei az utánpótlás kéziseknél

Fiú Serdülő I. osztály – Kelet

Pick Szeged – KTE-Kecskeméti Sportiskola 38 – 16

Csergő József edző: A bajnoki sorozatot Szegeden kezdtük a Pick Szeged csapata ellen. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk a korosztályos válogatottakkal felálló Tisza-partiak ellen. A mérkőzés első tíz percében szorossá tudtuk tenni a mérkőzést, 4-4-ig bírtuk erővel. Aztán fokozatosan mentálisan és fizikailag is megmutatkozott a két csapat között meglévő különbség. A fiúk minden igyekezete ellenére sem sikerült elkerülni a gyors indításokból kapott gólokat.

Leány Serdülő I. osztály – Kelet

KNKSE- Kecskeméti Sportiskola – DVSC-TVP 17 – 35

Fiú Serdülő II. osztály – Kelet

Kecskeméti Sportiskola – Nyíregyházi SN KFT 21 – 37

Zag László edző: – Nyíregyháza csapata látogatott el hozzánk, és szoros első félidőt követően a nagyobb rutin, tapasztalat, és a két év korkülönbség a vendégek javára döntötte el a mérkőzést. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, néhány periódusban a védekezés is megfelelő volt, de második félidőre már nem tudtuk hozni ezt a teljesítményt, így az eredmény 21-37 lett a Nyíregyháza javára. A felkészülést jól szolgálta az idősebb csapattal való meccs, amit a hétvégi U14 I. osztályban játszott mérkőzések is bizonyítottak.

Fiú U14 I. osztály Kelet B csoport

Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 20 – 27
Kecskeméti Sportiskola – Békés-Drén KC 25 – 18

Zag László edző: – A hétvégén jól játszott a csapat, különösen a Békés ellen, ahol jó védekezéssel sikerült nagy különbséggel nyernünk. Gratulálok a fiúknak, bebizonyították, hogy tudnak küzdeni, egymást segíteni a pályán, és ennek eredményeként győzni.

Fiú U14 II. osztály Badó László régió

Tigrisek Csongrádi KSE – Kecskeméti Sportiskola 18 – 15
Kecskeméti Sportiskola – Tisza Volán SC 17 – 25

Vazul Zsolt edző: – Az U14-es korosztály II. osztályában az U12-es csapatunkkal indultunk. Az első mérkőzésen megleptük a majd két évvel idősebb csongrádi csapatot. Ha kicsit bátrabban támadtunk volna, akkor a győzelem sem maradt volna el. Az idősebb, fizikálisan erősebb szegedi csapat elleni is voltak jó periódusaink. A lőtt gólok száma megfelelő, de a hibák miatt a Volán túl sok támadást tudott vezetni, ezért tudott sok gólt lőni!

Leány U13 1. osztály Kelet A csoport

Kecskeméti Sportiskola – Oxxo Energy Orosházi NKC 19 – 17
PC-TRADE Szeged KKSE – Kecskeméti Sportiskola 24 – 13

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés