kesport.hu

A védekezésén javítana a KTE-Duna Aszfalt fiatal centere

Az egy éve Sopronból érkező center első kecskeméti idénye balszerencsésre sikeredett, sokat volt sérült, most viszont már egészséges, szeretne minél jobb teljesítményt nyújtani.

Azt hallottam, hogy másodállásban vezetést oktatsz. Igaz ez?

– Ez azért nem teljesen így van – mondta nevetve Molnár Márton. – Bernard Thompsonnak segítek, hiszen Amerikában inkább automataváltós kocsik vannak, manuálist még nem vezetett. Az elején kicsit nehézkesen ment a dolog, de már kezd belejönni.

Komolyra fordítva a szót, az első kecskeméti szezonod nagyon balszerencsésre sikeredett, sokat voltál sérült. Hogy élted ezt meg?

– Engem is nagyon váratlanul ért a sérülés, de utána azon voltam, hogy minél hamarabb meggyógyuljak. Szeretnék köszönetet mondani három embernek, nevezetesen Radvánszky Dórának, Losonczy Klárának és Szollár Jánosnak, ők sokat segítettek nekem.

Most viszont már egészséges vagy, jól játszol az edzőmeccseken.

– Igen, ennek örülök. Szeretném tartani a formámat, és szeretnék tovább fejlődni.

Öt győzelem, egy vereség a csapat mérlege a felkészülés során. Mit gondolsz, mire lehettek képesek a bajnokságban?

– Ezekből az eredményekből nem szabad semmiféle messzemenő következtetést levonni. Gyakoroljuk azokat a mozgásokat, figurákat, amiket majd a szezon során szeretnénk használni. A győzelem azért mindenképpen egy plusz motiváció. Szeretnénk bejutni a rájátszásba, ott pedig majd kiderül, hogy mire leszünk képesek.

Ha előreforgatnánk az idő kerekét, és a szezon végéhez érnénk, mi az, amivel elégedett lennél a saját teljesítményed tekintetében?

– Szeretném a szezon végén azt mondani, hogy igenis mindent megtettem a pályán a csapatért és sokat javult a védekezésem.

(ktekosar.com)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés