kesport.hu

Változatlan jegyárak a KTE-Duna Aszfalt meccseire

A KTE-Duna Aszfalt pénteken 18 órakor játssza első hazai bajnoki mérkőzését ebben a szezonban. A szurkolók elővételben már megvásárolhatják a bajnoki szezonra szóló bérleteket.

A ZTE elleni biztató szezonkezdet várhatóan megnöveli az érdeklődést a KTE-Duna Aszfalt hazai bajnoki mérkőzései iránt, továbbá a csapat hazai közönség előtt kedvező időpontokban léphet pályára (péntek és szombat este 18 órától), így könnyebb lesz beilleszteni a programba a kosármeccseket – írja a ktekosar.com.

Egy biztos, a korábbiakhoz képest plusz terhet nem jelent majd a 2017-18-as szezon, ugyanis mind a jegyárak, mind pedig a bérletárak ugyanazok maradnak, amelyeket évek óta alkalmaz a klub.

Az alapszakasz 13 mérkőzésére szóló bérlet ára egységesen 5000 Ft-ba kerül. A teljes szezonra szóló bérlet ára 10 000 Ft, diák- vagy nyugdíjas kedvezménnyel 8 000 Ft. A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia növendékeinek családja 4000 Ft-os kedvezményes alapszakasz bérletet vásárlására jogosult.

A mérkőzésekre a teljes áru jegy továbbra is 1500 Ft-ba, diák- vagy nyugdíjas kedvezménnyel 1000 Ft-ba kerül. A mérkőzések 6 éves kor alatt díjmentesen látogathatók.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés