kesport.hu

KESI kézilabda: A lányoknak ment jobban a hétvégén

Fiú Serdülő I. osztály-Kelet
B.Braun Gyöngyös – KTE-Kecskeméti Sportiskola 30 – 26

Fiú Serdülő II. osztály-Kelet

Kecskeméti Sportiskola – Törökszentmiklósi Székács KE 28 – 25

Zag László edző: Ezen a napon semmi sem sikerült, hiába készültünk fel az ellenfelekből, mintha mindent elfelejtettünk volna a mérkőzésekre. Sajnos a mutatott teljesítmény alapján az eredmények is tükrözik a csapat hullámzó formáját. Nem adjuk fel, dolgozunk tovább, hiszen a fiúk már jó néhány meccsen megmutatták, hogy ennél jóval többre képesek.

Fiú U14 1. osztály Kelet B csoport

Békéscsaba DKSE – Kecskeméti Sportiskola 27 – 19
Pick Szeged – Kecskeméti Sportiskola 30 – 14

Fiú U14 2. osztály Badó László régió

Pick Szeged II. – Kecskeméti Sportiskola (2005) 21 – 19
Kecskeméti Sportiskola (2005) – Pick Szeged I. 9 – 22

Vazul Zsolt edző: Az első mérkőzésen az idősebb Szeged ellen nagyon jól játszott a csapat! Ha kicsit kevesebb hibát követünk el, még meglepetést is okozhatunk volna az esélyesebb csapat ellen. Második mérkőzésen a kiváló játékosokból álló 2004-es Szeged ellen nagyon jól védekeztünk, de a támadásaink már nem voltak elég dinamikusak, így csak kevés gólt tudtunk lőni. Úgy gondolom játékban már közelebb kerültünk az egy évvel idősebb szegedi csapathoz!

Leány U13 1. osztály Kelet A csoport

Hódmezővásárhelyi LKC – Kecskeméti Sportiskola 19 – 20
Kecskeméti Sportiskola – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 15 – 21

Korsós Miklós edző: Első mérkőzésen nagyon szépen játszottak lányaink. Védekezésben és támadásban is mindig volt valaki, aki húzta a csapatot. Kapuban Kósa lehúzta a redőnyt, támadásban Molnárt és Iványit nem tudta az ellenfél megállítani. Már öt góllal is vezettünk, de a végjátékban sok ziccert hibáztunk és a mezővárosiaknak sikerült egy gólra felzárkózni. Egy óra pihenő után a hazai csapattal kerültek szembe a kecskeméti lányok. Nagy csata, színvonalas játékot láthattak a nézők. Az első félidőben felváltva vezettek a csapatok. Molnár és Iványi továbbra is tarthatatlan volt. Az előző mérkőzés terhelése sajnos lassan kijött és utolsó tíz percben jelentkeztek a fáradtság jelei. Kihagyott helyzeteinket eladott labdáinkat a csabai lányok kihasználták, és megnyerték a mérkőzést. A csabai csarnokban mindenki tapsolt, mert igazán jó mérkőzést láthattak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés