kesport.hu

A többszörös bajnokot fogadja az SC Hírös-Ép

Évek óta uralja a megyei másodosztály északi csoportját a Városföldi SE, ám az idei évre kissé meggyengültek, és csak a 7. helyen tanyáznak. Az SC Hírös-Ép a múltheti városi derbi megnyerése után újabb skalpot gyűjtene be, de tudják, hogy háromesélyes meccsről van szó.

A sikerrel megvívott hírös városi rangadó után sem állt meg az élet, hiszen egy hét elteltével újabb komoly feladat vár Kovrig Ákos tanítványaira.A tabellán szomszédos pozícióban elhelyezkedő Városföld együttese komoly játékerőt képvisel, és a sűrű középmezőny miatt jó lenne, ha hazai pályán be tudná húzni ezt az összecsapást a kecskeméti gárda.

A vendégek eddig mindössze három pontot gyűjtöttek idegenben, remélhetőleg nem most szaporítják tovább pontjaikat. A két együttes már megmérkőzött a felkészülés során is, és egy gólgazdag mérkőzésen, 4-2-re győzni tudtak Marozsi Gáborék.

– Jót tett a csapat önbizalmának a KLC-KTE SI elleni győzelem – mondta el megkeresésünkre Marozsi Gábor, a Hírös-Ép játékosa. – A hírös városi derbin kaptam egy rúgást, már lábadazok belőle, de vasárnap és a hétfői futsalmeccsen is csak kötésben tudok majd pályára lépni. Egy hatpontos összecsapásról van szó a Városföld ellen, szeretnénk megint győzni, korábban ez már felkészülési meccsen sikerült ellenük. Csak a győzelem lebeg a szemünk előtt, várunk minél több szurkolót a Műkertbe!

A mérkőzés október 8-án, vasárnap 15:00 órakor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés