kesport.hu

A második félidőben darálta be a Hartát a KLC – képekkel

Továbbra is hibátlan teljesítménnyel, immáron 5 pontos előnnyel vezeti a tabellát a Kecskeméti LC.

Ahogy azt előzetesen a KLC vezetőedzője jelezte, megforgatta csapatát, több olyan játékos is lehetőséget kapott, akik kevesebbet játszottak az utóbbi időben. Az első 20 percben nem igazán találtuk a fogást a Hartán, egyedül Tóth lövését jegyezhettük fel, majd a 18. percben megfogyatkoztak a vendégek. Kovács Zsolt rúgta derékon Szabó Dávidot, ezt olyan csúnyának ítélte meg a játékvezető, hogy rögtön villant a piros lap. A vendégek nem estek ettől össze, szervezetten védekeztek, a kecskemétiek Szabó átlövéseivel próbálkoztak, de ezek centikkel mindig elkerülték a kaput. Szünet előtt aztán Balog dolgoztatta meg kétszer is Bebőköt, akinek bravúrokat kellett bemutatnia, illetve Vladul lőtt fölé egy védelem mögé belöbbölt labdát.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Szünetben Terbe és Nádudvari is beállt, ezek a változtatások tökéletesnek bizonyultak, hiszen alig 3 perc elteltével Vladul tekert középre jobbról, Nádudvari pedig már nem hibázott (1-0). Gyakorlatilag itt le is rendezték a pontok sorsát, hiszen előbb Szabó még lesről talált be, ám a következő támadás végén már Kitl nyakába ugorhattak a csapattársak (2-0). A KLC nyomott tovább, a Harta erejét a védekezés kötötte le, de érezhetően fáradtak, hiszen rengeteg lehetőséget jegyezhettünk fel már ekkor. A 64. percben aztán mintaszerű támadással tette biztossá a sikert a KLC: Nádudvari beadását Tóth tette vissza Vladul elé, aki közelről nem is hibázott (3-0). A hajrá Bozsik Mátéról szólt, akinek azonban ezen a napon nem volt szerencséje, három esélye is volt a gólszerzésre, emellett Nádudvari találta el még a kapufát.

A Kecskeméti LC-nek két idegenbeli meccs jön, szerdán 15:00-kor Jánoshalmán pótolják az elhalasztott bajnokit, majd vasárnap Bácsalmáson lépnek pályára, szintén 15:00-kor.

Szabó Tibor vezetőedző: – Az első félidőben pontatlanul játszottunk, emiatt nem sikerült gólokat szereznünk. Az iram és az akarat megvolt, de a hibák miatt nem tudtunk eredményesek lenni. A kiállítás ellenére a Harta a szebbik arcát mutatta, nem látszott, hogy sereghajtók. A második félidőben gyorsan eldöntöttük a meccs végkimenetelét, sajnálom, hogy nem sikerült több gólt szereznünk. Megvoltak a lehetőségek, viszont nagyon nehéz úgy játszani, ha minden les és minden fault.

Kecskeméti LC – Harta 3-0 (0-0)
Megye I. 9. forduló, Műkertváros

KLC: Belecan – Fűzfa, Rozsi (Urbán 55.), Farkas – Csizmadia (Terbe 46.), Maczelka (Nádudvari 46.), Szabó, Tóth (S. Juhász 66.) – Kitl – Vladul (Bozsik 66.), Balog.

Harta: Bebők – Lajos (Erdősi 76.), Vincze, Kelemen, Dorogi, Varga, Szabadi, Lázár (Antal 71.), Kovács Z. (Kövesdi 81.), Kovács Zs.

Gól: Nádudvari (48.), Kitl (52.), Vladul (65.)
Kiállítva: Kovács Zs. (19.)
Sárga lap: Rozsi ill. Kelemen

2 hozzászólás

  1. Pingback: Összeomlóban a KHTK – megyei I. eredmények – kesport.hu

  2. Pingback: Videón a Kecskeméti LC hétvégi góljai – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés