kesport.hu

Elvesztett meccset mentett döntetlenre a KTE-automatika.hu

A Törökszentmiklósi KE otthonában vendégeskedett szombaton este a kecskeméti férfi kézilabdacsapat, és bár a félidőben még vezettek az Ocsovai-tanítványok, a végén nagyot kellett harcolniuk az egy pontért.

A múltheti, Lajosmizse elleni kudarcnak nyoma sem volt a kecskemétiek játékán, a nyáron megerősödött TKE otthonában nagy elánnal kezdtek. Ez gólokban is megmutatkozott, és sikerült is minimális 1-2 gólos előnyre szert tenni Horváth Andor és Bujdosó Máté vezényletével, ám a hazaiak jól tapadtak, és mindig válaszolni tudtak. A 20. perctől kezdve aztán háromra nőtt a különbség, amiből a félidő legvégén egy védett hétméteres utáni kipattanót értékesítve tudtak egy gólt faragni a ‘miklósiak, így 12-14-vel ért véget az első harminc perc.

A fordulást követően a 40. percre elolvadt a KTE-automatika.hu előnye, sőt pár pillanattal később már a Törökszentmiklós vezetett. Sokáig fej-fej mellett haladtak az együttesek, ám a véghajrára kettővel léptek meg a hazaiak, elúszni látszott a meccs kecskeméti részről. Jött aztán Horváth Andor és Miss Zoltán, akik gyors gólokkal tudták döntetlenre menteni az állást fél perccel a dudaszó előtt. A maradék időben már nem tudott egyik együttes sem találatot elérni, így igazságosnak mondható döntetlen született, 25-25.

Ocsovai Zsolt vezetőedző értékelése: – Gratulálok a csapatomnak, mert vert helyzetből álltak fel. A helyzeteink megvoltak, mégis nekünk kellett a végén futni az eredmény után. Összességében nem lehetünk elégedetlenek ezzel az idegenbeli döntetlennel.

Törökszentmiklósi KE – KTE-automatika.hu 25-25 (12-14)
férfi kézilabda NB I/B keleti-csoport, 4. forduló

Kecskemét gsz.: Horváth A. 6, Petrik Varga 1, Mazák 2, Miss 5, Bujdosó 5, Tass 2, Füstös 3, Szamos 1.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés