kesport.hu

Scoregoal-vereség a Kincsem otthonában

archív fotó

A tápiószentmártoni illetőségű Kincsem Lovaspark SE vendégeként szenvedett 4-3-as vereséget a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club az NB II. keleti-csoportjának 6. fordulójában.

Az első játékrész teljesen a hazai együttesé volt, végig ők irányítottak. Kifejezetten tetszetős egyérintős passzokkal szövögették támadásaikat, amelyek révén gyorsan eljutottak a kecskeméti kapuig, és a 6. percben már magukhoz is ragadták a vezetést. Öt perccel később újra rezzent a Scoregoal hálója, de aztán megrázták magukat a kecskemétiek és Marozsi révén kapaszkodni kezdtek a hajrára. Gólra viszont gól volt a válasz, így 3-1-es állással fordulhattak a második húsz percre a felek.

A második etapban felpörögtek az események, és szerencsére a Kecskemét játéka is, mégis a tápiószentmártoni gárda szerzett újabb találatot. Hiába volt rengetek lehetőség a Scoregoal előtt, a találatok csak nem akartak megszületni, egészen a 34. percig kellett várni a második Marozsi gólra. Nem sokkal később Szabó Szabolcs csent el egy labdát, és hozta fel csapatát, már csak egy volt a differencia. Az egyenlítés ezúttal viszont elmaradt, így a hazai csapat húzta be az értékes 3 egységet.

Cserenkó Szabolcs vezetőedző értékelése: – Valamit tennünk kell az ellen a betegségünk ellen, hogy egy teljes félidőt az ellenfélnek ajándékozunk. A jövőheti, Csömör elleni bajnokira már ki kell találnunk valamit. Ami a tegnapi meccset illeti, azt kell mondani, hogy hízelgő ez az eredmény ránk nézve, több lehetősége volt a Kincsemnek. A héten főleg a védekezésre helyezzük a hangsúlyt, nem tetszik, amit mostanában látok, nem ezt szoktam meg a srácoktól.

Kincsem Lovaspark SE – Scoregoal Kecskeméti FC 4-3 (2-0)
férfi futsal NB II., keleti-csoport, 6. forduló

gsz.: Sárközi (6.), Lovasi (11., 25.), Hámory (17.), illetve Marozsi (17., 34.), Szabó Sz. (37.)

Tabella

Hozzászólások

  1. Pingback: Videón a Scoregoal hétfői veresége – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés