kesport.hu

Utánpótlás kézilabda eredmények a hétvégéről

A serdülők

A Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztályának múlt heti eredményei.

Fiú Serdülő I. osztály-Kelet
KTE-Kecskeméti Sportiskola – Békés-Drén KC 23 – 26

Csergő József edző: Hazai pályán fogadtuk a Békés-Drén KC csapatát. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk, hiszen a Békés eddig 100%-os mutatóval rendelkezett. A felkészülés során igyekeztünk megfelelően készülni a találkozóra. Ennek érdekében az ifjúsági csapat ellen is gyakoroltunk, elsősorban a védekezést. A mérkőzés első 15 percében 6-6-os eredményig tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel. Ezt követően elsősorban támadásban elbizonytalanodtunk, több hibát is elkövettünk. A Békés ekkor 7 gólt lőtt sorozatban. Ez lényegében eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben igyekeztünk pontosítani a játékunkat, aminek következtében a félidei 7 gólos hátrányunkat sikerült csökkenteni, de a mérkőzés megnyeréséhez ez nem volt elég. Eddig 4 csapattal játszottunk a bajnokságban. Tudtuk, hogy nehéz sorsolásunk van. Ezt bizonyítja, hogy minden eddigi ellenfelünk a tabella első 5 helyezettje között található. A játék minden elemében javulnunk kell, ha szeretnénk elérni a magunk számára kitűzött célokat.

Leány Serdülő I. osztály-Kelet
KNKSE-Kecskeméti Sportiskola -EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 11 – 32

Fiú Serdülő II. osztály-Kelet
Balassagyarmati Kábel SE – Hírös SN KFT 31 – 19

Fiú U10 Badó László régió
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 4 – 18
Kecskeméti Sportiskola – Kiskőrösi KS Kft 19 – 3

Szabó Gabriella edző: Október 8-án első idegenbeli fordulóján vett részt U10-es kézilabdacsapatunk Kiskunfélegyházán. A fiúk nagy izgalommal várták az első bajnoki megmérettetést, hogy az újonnan tanultakat végre éles helyzetben is kipróbálhassák. Már a pályára lépés pillanatában is látszott a játékosokon az elszántság és a győzni akarás. Szép, fegyelmezett játék, egymásra figyelés, tökéletes csapatmunka jellemezte KESI-s csapatunk játékát mindkét mérkőzés során, aminek következtében fölényes győzelmet sikerült aratni. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert igazi csapatként, fegyelmezetten küzdöttek betartva az edzői utasításokat.

Leány U10 Badó László régió
Kecskeméti Sportiskola – Kiskőrösi NKSZSE 21 – 6
Kecskeméti Sportiskola – Kecskeméti NKSE 17 – 11

Keserű Szilvia edző: Október 7-án, az első fordulóban vett részt U10-es lány kézilabdacsapatunk Kecskeméten a II. Rákóczi sportcsarnokában. A lányok nagy várakozással várták az első bajnoki mérkőzésüket, hogy az elmúlt hónapok felkészülése után bizonyítsák felkészültségüket. Az első mérkőzésünket Kiskőrös ellen játszottuk, ahol fegyelmezett játékkal már az első félidőben sikerült eldönteni a mérkőzést, a második félidőben a védekezést még szorosabbra véve csak egy gólt kaptunk. Csapatjáték jellemezte végig a játékunkat. A második mérkőzést a kecskeméti NKSZSE ellen játszottuk, egy erősebb csapat ellen. Fegyelmezett támadások, jó összjáték, ügyes labdaszerzések jellemezték a mérkőzést, a védekezésben voltak hiányosságaink. A győzelmet megszereztük. Ami nagy öröm, hogy sikerült minden játékosomnak mindkét mérkőzésen félidőnyi játéklehetőséget biztosítani.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés