kesport.hu

Még magasabb fokozatra kapcsol a HÉP-KRC

Mentálisan és erőnlétileg is ritmusba került a HÉP-KRC, és teljes erőbedobással és kerettel készülnek a vasárnapi pécsi megmérettetésre.

Utóbbi két meccsét nagyon simán tudta megnyerni a kecskeméti férfi röplabdacsapat, így a nyitófordulóban elszenvedett vereség ellenére is a tabella élmezőnyébe tartoznak. Sasa Nedeljkovic legénysége azonban nem dőlhet hátra, még nagyobb fokozatra kell hogy kapcsoljanak, hiszen egy hónap múlva két nagy rangadó is vár rájuk. Az elkövetkezendő heteket próbálják maximális koncentrációval végig dolgozni, hogy aztán a Kazincbarcika és a Kaposvár ellen is a legjobb formában legyenek.

– A saját dolgainkra koncentrálunk, az egész csapat a legjobb arcát mutatta a héten az edzéseken – mondta a vezetőedző. – Mentálisan és erőnlétileg is elértük azt a ritmust, amit szerettem volna látni, így a legjobb előjelekkel várhatjuk a következő heteket. Szeretnénk még emelni a fokozaton, hogy aztán a két fontos novemberi rangadón a maximumon tudjunk pörögni. A játékosaim reakcióin, hozzáállásán látom, hogy mindenki szeretne bizonyítani, sikereket elérni. Dávid Zoli is szépen fokozatosan kapja a terhelést, bízom benne, hogy vasárnap már 1-2 szett erejéig tudom játszatni. A három pontért utazunk Pécsre!

A PTE-PEAC – HÉP-KRC férfi NB I. röplabda bajnoki mérkőzés vasárnap 15:00 órakor veszi kezdetét.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés