kesport.hu

Négypontos meccs vár a kecskeméti férfi kézisekre

Vasárnap az NB I/B keleti-csoportjában kerül megrendezésre a ContiTech FKSE-Algyő – KTE-automatika.hu mérkőzés, mely mindkét csapat számára fontos, ugyanis egyiküknek sem sikerült jól rajtolnia. A hazaiak a 12., a vendégek a 8. helyről várhatják a négypontos összecsapást.

A kecskemétiek eddigi mérlege 1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, illetve 77 dobott és 76 kapott találat, míg a hazaiak neve mellé a következő statisztikák sorakoztathatóak fel: 1 győzelem, 3 vereség, emellett 96 dobott és 105 kapott gól. A mérkőzés kapcsán Ocsovai Zsoltot és Kovács Istvánt, a két vezetőedzőt kérdeztük:

Kovács István (Algyő): – Ezen a héten egy átalakított edzésprogrammal dolgoztunk, megpróbáljuk kijavítani a hibákat, amiket az elmúlt mérkőzéseken elkövettünk. A fiúk átérezték az előttünk álló megmérettetés súlyát, semmi kifogásolhatni valóm nincsen. A hétvégén fog kiderülni, hogy mennyire volt sikeres az új edzésterv.

Ocsovai Zsolt (Kecskemét): – A múlt heti döntetlen után nagyon jó hangulatban teltek az edzéseink. Az Algyő hazai pályán szenvedett vereséget az előző fordulóban, úgyhogy mindent meg fognak tenni a győzelemért. Természetesen ugyanúgy készültünk, ahogy az eddigi mérkőzések előtt is. Célunk, csak úgy mint tavaly, a két pont megszerzése.

A ContiTech FKSE-Algyő – KTE-automatika.hu bajnoki meccs vasárnap 18.00 órakor veszi kezdetét.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés