kesport.hu

Hazai pályán kapaszkodhat az élmezőnyhöz a Scoregoal

Miután a tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark SE otthonában szoros mérkőzésen szenvedett egygólos fájó vereséget a kecskeméti futsalcsapat, – egy meccsel ugyan kevesebbet játszva az előtte állóknál – csak a tabella hatodik helyén áll.

A hétfőn 20.00 órakor kezdődő találkozóra a harmadik helyezett RFC Csömör érkezik a Messzi István Sportcsarnokba, akik az előző fordulóban a Gyömrő ellen tartották odahaza mind a három pontot, így mondhatni jó formában várhatják a találkozót. Egy esetleges győzelem esetén a Scoregoal a negyedik helyre ugorhat, és két pontra közelítheti meg a hétfői ellenfelét.

Az előttünk álló megmérettetés kapcsán Cserenkó Szabolcs vezetőedzőt, valamint Vercz Tamás klubelnököt szólaltattuk meg.

Cserenkó Szabolcs: „Sajnos a múlt héten becsúszott egy nem várt vereség, ami pszichésen padlóra küldte a fiúkat. Az edzéseken nagy hangsúlyt fektettünk a meccsszituációk gyakorlására, ezzel is próbáljuk csökkenteni a hibáink számát. Jól ismerem ellenfelünk edzőjét, Jávor Istvánt, ami mindenképp előnyünkre válhat egy ilyen párharcban. Kiélezett, szoros mérkőzésre számítok, ahol a cél természetesen a 3 pont megszerzése.”

Dr. Vercz Tamás: „Történt pár változás a csapat háza táján, többek között munkaügyi elfoglaltság miatt távozott Radnóti Donát, de érkezett Daniel Gomez Mesu, aki már bemutatkozott, de hazai közönség előtt még csak most fog debütálni. A heti edzésszámot 2-ről 3-ra emeltük, úgy gondolom így jobban össze tudnak kovácsolódni a srácok. A Csömör elleni mérkőzésen mindenképp kiélezett küzdelemre számítok. Tavaly 4 meccsből kettőt megnyertünk, ugyanennyit pedig elveszítettünk, de most a szezon eleji nem várt vereségek végett is égető szükség van a 3 pont itthon tartására!”

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés