kesport.hu

Idegenben nyert rangadót az SC Hírös-Ép

archív fotó

Némedi nélkül esélye sem volt a Hetényegyházának a megyei másodosztály északi-csoportjának hétvégi rangadóján.

A tabellán szomszédos pozíciót elfoglaló Hetényegyházi SC vendégeként lépett pályára az SC Hírös-Ép. Az első 20 percben a hazaiak fölényben futballoztak, és Ordasinak, a kecskemétiek portásának többször is résen kellett lennie, hogy ne kerüljön hátrányba gárdája. A labdarúgás íratlan törvényei azonban ezen a meccsen is beigazolódtak, és a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Fél óra elteltével a házi góllövőlista éllovasa, Lantos Henrik szerzett egy rá jellemző szemfüles gólt, majd a szünet előtt a mezőnyben egész mérkőzésen sokat és hasznosan dolgozó Torbavecz megduplázta az előnyt.

A második félidőben előnye tudatában kényelmesebben játszhattak Dunaiék, ráadásul Marozsi révén még egy újabb találatot is sikerült elérni. A vége 0-3 lett, így a két együttes helyet cserélt a táblázaton, és az SC Hírös-Ép a 6. helyről folytatja a bajnokságot, ahol a Kiskunmajsa és az Izsák ellen két hazai mérkőzés következik.

Hetényegyházi SC – SC Hírös-Ép 0-3 (0-2)

Hetényegyházi SC: Benkó – Forgó, Gyenes, Varga, Kenderen M., Szabovik, Kis (Virág 44.), Kenderes Zs., Vass, Mizsei, Sipos
Vezetőedző: Gyurik József

SC Hírös-Ép: Ordasi – Visinka (Sallai 38.), Dunai, Dócs, Torbavecz, Marozsi, Laczó (Gyebnár 46.), Lantos, Márki, Horváth, Botos (Ámann 53.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos

gsz: Lantos (33.), Torbavecz (41.), Marozsi (73.)
sárga lap: Gyenes (3.), Kenderes M. (72.), illetve Botos (4.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés