kesport.hu

Kézilabda utánpótlás eredmények a hétvégéről

facebook.com/kesikezilabda/

Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztályának eredményei, 2017. október 9-15.

Fiú Serdülő I. osztály, kelet

Eger SBS Eszterházy – KTE-Kecskeméti Sportiskola 29 – 27

Csergő József edző: Nagy elszántsággal készültünk a mérkőzésre, szerettük volna megszerezni első pontjainkat. Az első félidőben mind védekezésben, mind támadásban több olyan hibát vétettünk, amely a legjobbak között nem megengedhető. A második félidőben sikerült felzárkóznunk. Azonban ez csak arra volt elég, hogy az ellenfelünk kénytelen volt a kezdőcsapatát újra pályára küldeni. A következő mérkőzésen Orosháza ellen mindenképpen a győzelem a célunk hazai pályán.

Leány Serdülő I. osztály, kelet

PC TRADE Szeged KKSE -KNKSE-Kecskeméti Sportiskola 30 – 15

Fiú Serdülő II. osztály, kelet

Kecskeméti Sportiskola – VECSÉS SE ÉL-TEAM 33 – 15

Fiú U14 1. osztály, kelet B-csoport

Békés-Drén KC – Kecskeméti Sportiskola 22 – 21
Kecskeméti Sportiskola – Orosházi FKSE- LINAMAR 15 – 25

Zag László edző: Az FU 14-es csapat a héten több mérkőzést játszott. Csütörtökön a Serdülő II. osztályban a Vecsés gárdáját fogadtuk, és jó játékkal, kiváló védekezéssel sima győzelmet arattunk.
A hétvégén, Kalocsán rendezték az fiú U14-es I. osztályú bajnokság fordulóját. Jó játékkal, végig szoros mérkőzésen a szerencsésebb Békés nyert. A második mérkőzésünkön nem tudtuk megismételni az előző meccsen nyújtott játékot, lassúak, pontatlanok voltunk, így az ellenfél megérdemelten nyert, még ilyen arányban is. Igyekszünk a hibákat javítani, és az elkövetkező fordulókban a továbbjutást jelentő 3. helyet megszerezni.

Fiú U14, 2. osztály Badó László régió

Lajosmizsei UKC – Kecskeméti Sportiskola 16 – 28
Kecskeméti Sportiskola – Orosházi FKSE 27 – 21

Vazul Zsolt edző: Ezen a hétvégén kiválóan és gólerősen játszott csapatunk. A majd két évvel idősebb csapatok ellen határozott és fegyelmezett védekezés után lendületesen és ötletesen támadtunk! Gratulálok a csapatomnak, mert amit elterveztünk, azt el is értük, hiszen Szegedre a 4 pontért utaztunk!

Fiú U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Mizse KC 19 – 5
Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC 17 – 6

Szabó Adél edző: Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a kisiskolás bajnokság első U9-es bajnoki fordulója. A fiúk nagy izgalommal várták a mérkőzéseket, elszántan, lelkesen érkeztek meg a helyszínre. Az első meccsen Lajosmizse ellen a gyerekek a megbeszéltek szerint játszottak, a fegyelmezett játéknak köszönhetően 19-5-re nyertünk. A második mérkőzésen Kalocsa ellen az első félidőben szépen védekeztünk, az ellenfél nem tudott ellenünk gólt lőni. A második félidőben a védekezés teljesen szétesett, a támadásokat elrontottuk, kapkodtunk, sok labdakezelési hibánk volt, így néhány perc alatt kaptunk 4 gólt. Szerencsére ez nem tartott sokáig, a gyerekek összeszedték magukat, megnyugodtak, melynek köszönhetően 17-6-ra győztünk. Gratulálok a fiúknak!

Leány U13 1. osztály, kelet A-csoport

Kecskeméti Sportiskola – PC-TRADE Szeged KKSE 15 – 20
Kecskeméti Sportiskola – Törökszentmiklósi Kézilabda Egyesület 17 – 24

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés