kesport.hu

A jó formában lévő Szedeák ellen javítana a KTE-Duna Aszfalt

A hazai mérkőzések eddig nem sültek el jól a kecskeméti férfi kosárlabdázóknál, így a Szeged ellen javíthatnak itthoni mérlegükön pénteken a Messzi István sportcsarnokban.

Bár jó szezont futott tavaly a Szedeák, a kispadon mégis változás történt: a Jászberénybe távozó Nikola Lazic helyét Andjelko Mandic vette át, ő egyébként korábban már dolgozott Magyarországon, fél évig a Falco edzője volt. A meghatározó játékosok közül Ivan Lilov távozott csupán, helyére az amerikai Josh Fortune érkezett, továbbá nyári igazolás még Kovács Ádám is. Andrija Ciric, Marko Boltic, Nenad Sulovic, Juhos Levente, Wirth Ádám és Révész Ádám már tavaly is a Szegedet erősítették, ők nyolcan az aktív rotáció tagjai.

Forray Gábor vezetőedző: – A helyszínen néztem meg a Szeged Szolnok elleni mérkőzését, ezen nagyon jól játszottak a szegediek. Jellemző erre a bajnokságra, hogy bármelyik csapat okozhat meglepetést, erre a legjobb példa talán ez a meccs volt. Ha az elmúlt két találkozón elkövetett hibáinkat sikerül kijavítanunk, és ehhez párosul egy jó dobóforma is, akkor meglesz az esélyünk a győzelemre. Ha szoros lesz a végjáték, akkor remélem, a sors mellénk áll végre, de természetesen nem erre játszunk. Próbálunk magabiztosan nyerni, de jelen pillanatban az sem zavarna, ha egy kis szerencsével lenne meg a két pont.

KTE-Duna Aszfalt – SZTE-Szedeák
Messzi István Sportcsarnok, péntek 18:00

(ktekosar.com)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés