kesport.hu

A Kiskunmajsa ellen folytathatja jó szériáját az SC Hírös-Ép

A férfi labdarúgó megyei II. osztály északi-csoportjának aktuális fordulójában a legeredményesebb csatárt felvonultató Kiskunmajsát fogadják a kecskemétiek a Műkerti Sportcentrumban.

Újabb komoly erőfelmérő vár az SC Hírös-Ép együttesére, amely ezúttal hazai környezetben gyarapíthatja tovább pontjai számát. Az ellenfél ezúttal a Kiskunmajsa FC gárdája lesz, amely mindössze 2 egységgel és 3 pozícióval van a tabellán a hírös városi csapat mögött.

A KFC négy idegenbeli mérkőzésén mindössze három pontot szerzett eddig, ez jó előjel lehet Kovrig Ákosék számára. A kilátogató nézők a góllövőlista két éllovasa, a 15 gólos Nyerges Zoltán, és a 13 gólos Lantos Henrik külön versenyének egyik állomásának is szemtanúi lehetnek.

Kovrig Ákos, az SC Hírös Ép vezetőedzője így látja a vasárnap 14:30-kor startoló bajnoki meccs esélyeit:

– Fontos, hogy felrázzuk a csapatot, nem szabad hátradőlnünk az utóbbi hetek jó eredményei után – mondta Kovrig Ákos vezetőedző. – Hiába van bő keretünk, sajnos az ősz végére kezdünk elfogyni, így igazán nagy szerep hárul azokra, akik bevethetőek lesznek vasárnap. Sajnos az már biztos, hogy Visinka Ede nem tud pályára lépni sérülés miatt, viszont lesznek visszatérők is. A Kiskunmajsa tavaly jobban szerepelt, sőt többen magasabb osztályban is játszottak már közülük. Ha a gólvágójukat sikerül kikapcsolnunk a játékból, akkor itthon tarthatjuk a három pontot, és mi egyértelműen ezt szeretnénk!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés