kesport.hu

Fontos alsóházi rangadó előtt a Hufbau-Akker KNKSE

Vasárnap a K&H Női Kézilabda Liga 6. fordulójában a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE a Békéscsaba alakulatát fogadja a Messzi István Sportcsarnokban 17.00 órától.

Mint ahogyan azt az előjelek és a két csapat előző mérkőzései is mutatják, kiélezett csatára lehet számítani a kiesési rangadón. A hazaiak célja nem lehet más, mint megszerezni a győzelmet, és ezzel az első egységeket is a pontvadászatban.

Marosán György vezetőedző: – Ugyanúgy készültünk, mint az összes többi mérkőzés előtt, azt gondolom, a hangsúly azon van, hogy milyen állapotban lesz a csapat. Mentálisan egy nagy fejlődést veszek észre a csapaton, sikerült egy olyan szintre jutnunk mentalitásban, amit én elvárnék. Nagyon fontos lesz a hétvégi mérkőzésen, hogy fegyelmezettek legyünk és be tudjuk tartani azt a stratégiát, amit kijelöltünk. Számunkra most kezdődik igazán a bajnokság, hiszen most lépünk pályára a Békéscsaba, a Vasas és az MTK ellen. Bízom benne, hogy a hazai közönség is olyan hangulatot fog teremteni, amely plusz lökést tud adni nekünk.

Hufbau-Akker KNKSE – EUbility Békéscsaba ENKSE

Mérkőzés helyszíne: Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Időpont: 2017.10.22. vasárnap 17:00

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés