kesport.hu

Wittmann: Úgy látszik, csak egylabdás meccset tudunk játszani

Korábban két hazai meccsét is nagy csatában bukta el a KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapata, ám pénteken a Szedeák ellen ők örülhettek a szoros győzelemnek!

Megvan a 2. KTE-Duna Aszfalt győzelem

Wittmann Krisztián, a KTE-Duna Aszfalt irányítója: -Úgy látszik, hogy csak egylabdás meccset tudunk játszani. Többször is vezettünk tíz pont felett, de mindig visszaengedtük az ellenfelünket. A harmadik olyan meccsünk volt, amin szoros végjátékba mentünk bele, most végre sikerült nyernünk. Az előző két mérkőzés után is azt mondtam, hogy nincs semmi probléma, hiszen eddig is ugyanúgy nyerhettünk volna, mint most. Nyilván jobban örülnénk, ha meglett volna az előző kettő, de nem vagyunk telhetetlenek, dolgozunk tovább!

Forray Gábor, vezetőedző: – Gratulálok a csapatomnak, végre a szerencse is velünk volt, de meg is dolgoztunk érte. Úgy kezdtük a találkozót, ahogyan azt elterveztük, jól működött a védekezésünk. Kialakult a tizenöt pontos vezetésünk, a Szeged pedig átállt egy öt mezőnyemberes játékra, ami nem igazán ízlett nekünk. Eddig az ilyen meccseket mindig elveszítettük, amikor az izgalom és a küzdelem dominált. Remélem, hogy a szurkolók élvezték a meccset. Dolgozunk kell azon, hogy ne legyen ilyen a végjáték. Le is zártuk a győzelem ünneplését, csak a következő hétvégére koncentrálunk!

(ktekosar.com)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés