kesport.hu

Zsinórban a harmadik idegenbeli túrája jön a férfi röpiseknek

Habár szerencsétlenül kezdődött a bajnoki rajt a HÉP-KRC-nál, azóta folyamatos győzelmi szériában vannak Sasa Nedeljkovic tanítványai. A Pénzügyőr ellen sérülést szenvedő Dávid Zoltán állapota már száz százalékosnak mondható, ami az egész együttesnek plusz erőt adott a héten az edzéseken.

A HÉP-Kecskeméti Röplabda Club trénerét, Sasa Nedeljkovicot kérdeztük, hogyan várják az előttük álló sűrű heteket, amelyek végén két rangadón is kell bizonyítaniuk, ám először három könnyedebb összecsapás vár rájuk.

– Nagyon fontos volt a csapat életében, hogy a héten Dávid Zoltán újra teljes erőbedobással tudott dolgozni. Az edzéseken nagyon sokat számít az ő jelenléte, kisugárzása. Tudjuk, hogy az igazi erőfelmérők november 8-tól jönnek számunkra, de előtte még három meccs vár ránk, ezeken sem szabad, hogy lankadjon a koncentrációnk. Az első állomás vasárnap a MAFC otthonában lesz, ahonnan természetesen a 3 ponttal szeretnénk hazatérni. Utána Magyar Kupa-meccs Budapesten, majd jön a Sümeg elleni hazai. Ezeken a mérkőzéseken szeretnénk tovább fokozni a játékunkat, hogy a legjobb formában várhassuk az igazán fontos összecsapásokat!

Úgy volt, hogy a Kazincbarcika elleni rangadótokat közvetíti az M4Sport, de aztán mégis lekerült a napirendről. Hogyan érintette ez a csapatot?

– Őszintén megvallva sajnálom, hogy a magyar bajnokság két kiváló csapatának összecsapását nem tudják a röplabda rajongók figyelemmel kísérni, csak a helyszínen. Nem bánkódunk, minket ez a döntés nem befolyásol, szeretnénk idegenben a legjobb játékunkat mutatni, és győzni. Így talán még fontosabb lesz, hogy minél több kecskeméti eljöjjön majd, és buzdítsa a csapatot. Bízom benne, hogy a másfél héttel későbbi, Kaposvár elleni rangadón már az ország láthatja, hogy mire vagyunk képesek.

A HÉP-KRC – MAFC-BME bajnoki összecsapás október 22-én, vasárnap 16.00 órakor veszi kezdetét.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés